Gizmo55 Haticekaraca benimde 6. Gün olmazsam haftasonu kan vericem bekliyorum anlam veremiyorum kasık bel ağrısı, akıntı ,uyku hali devam ediyor reglde olamıyorum gebelikte çıkmıyor 🤷🏼♀️
eminegok Bfduam Bfduam bilemiyorum ki kasığımda hep bi sancı. Göğüslerim büyüyodu. Hamileligin ilk belirtilerinin hepsi vardi. Sanirim ondan.😊
Zemzems Fatmaozdemir evet canm ama bugün adet oldum yani doğru dğil sanırım. Kızımın idrarı ile de yaptım kzımın da aynı şekilde baloncuklar yukarı çıkıyor du.
Fatmaozdemir Zemzems Normal idrar da da oluyorsa gerçeklik payı yoktur o zaman dediğiniz gibi 🤔 Bende çıkınca çok inandım buna
Eliffefee Ozge_ozge hayır yoktu ilki tüp bbk yönetimi ile ikincsi ise kndliğinden denegmz ilk ayda tuttu 🤗🤲💕
Huseynanne Rabrec_3468 ben ozele gitdim ama sizde ikiz ola bilir inwallah Allahim hayirlisini nasib etsin herkese
Cerennnn5858 Abc34 benımde adetime 3 gün var. Her sabah yapıyorum negatif:( goguslerım agrır normalde adetim yaklasınca hıcbı agrı baslamadı henuz acabamı dıyorum:( arada mide agrım oluyo karnımda agrı oluyo baskada bi belirtm yok :(
Cerennnn5858 Abc34 benim hiç akıntım yok enteresan bi şekilde. Normalde hep akıntım olurdu. Göğüs agrım vs hıcbısey yok suanda
Abc34 Cerennnn5858 test yapma canım bekle ben öyle yapıyorum. Pazatersiye kadar Adet olmazsam salı günü yapicam. Bu sefer bekliycem hep adetten 1 gün önce yada adet günü yapıyordum. Negatif çıkıyordu bu sefer bakalım ne olucak
Cerennnn5858 Abc34 beklcem bende evet. Sonucu yaz burdan merak ederim. İnşallah mutlu haber verirsin 🙏🏻
Abc34 Cerennnn5858 Tm canım sende yaz. Bugun Rüyamda betahcg veriyordum 34.9 çıkıyordu adetten önce vermişim rüyamda 🤦♀️😂
shabnam_ Bfduam hayır öyle değil.nasıl anlatayım gözler istemsizce haraket ediyor sanki üzerinde 40 yılın yorqunluğu varmış da gözlerine yansımış öyle işte
atikilknur99 Bfduam yapmıştım adetten 3 önce ama açıktı ikinci çizgi emin olamadım adette bir gün kala tekrar yaptım koyuydu