Bfduam
Bfduam
Çok şaşırdım çünkü prolaktin yüksek olunca süt korur hamile kalamazsın diyorlardı bnm göğüslerim sismişti agrıyordu bn ona yordum kasık agrım ben adet olmama 1 hafta kala başlardı ve bn adetime 7 gün kala fitil kullanmaya başladım fitilin bittiği gün normalde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bazı fitiller adetti geciktiriyormuş geçikti diye düşündüm ve hayal kırıklı yaşamamak için hiç test falan yapmadım gecenin bir saati görümcemle mesajlaşırkrn yap bakalım falan dedi bi gaza gelip yaptığım da net çift çizgi çıktı ve gerçekten süpriz oldu bn hastaneye gittiğimde zaten hamileymişimdi fakat doktor görmemiş cünkü yeniymişti ve böyle yoğun bir akıntım da yoktu ama fitil kullandıktan sonra balgam gibi aktı iltihap içimden 🙈 hamilelik böyle enfeksiyonları tetiklermiş rabbim isteyen herkese versin yani süpriz oldu ben daha 8 aylık evliyim istiyorduk zaten fakat 8 ay içinde süt hormonum yükseldi indi çıktı falan hep test yaptım bu sefer yapmadım kalmamışımdır diyerek ama meğer bu sefer de hamileymişim ☺️😅