Bfduam Biz 2 ay denedik şu şekilde ;
Regl ayın 4ünde diyelim 5 inci gün başladık,
sonra kadın vücudunda erkek spermi 45 saat canlı kalabiliyor(daha sonra bayatlıyor işlevi bitiyor) ve ilerliyor bu yüzden 45 saat olmadan tekrar birlikte olduk
örneğin; Ay ın 4 ünde regl bitti diyelim,
5 inde,7sinde, 9 unda, 12sinde , 15 inde… gibi en son ayın 1 inde bıraktık 🤷🏻♀️
Regl den 3 gün önce bıraktık, daha sonra regl olmayı bekledim ben diyelim ki oldum tekrar aynısını yapıyoruz… en geç 2 gün geçer üzerinden…
Bir erkeğin spermi kadının rahim uzunluğuna göre veya sperm kendi hızına göre 35-40 dakika da en erken rahme ulaşıyor,
bel altınıza hafif yüksek bir şey koyabilirsiniz ya da ilişkiden sonra sırtüstü pelvik kaslarınızı kesinlikle kasmadan o şekilde üzerinizi örtüp 40 dakika bekleyebilirsiniz ama bu 40dk en erken süreç,
siz rahim uzunluğunuzu biliyormusunuz veya eşinizin sperm hızını ne kadar sürede ulaşacağını tabi ki de bu derin bir araştırma ister bu yüzden işimizi şansa bırakmıyoruz veee spermin en geç rahme ulaşacağı süre 1 saattir, ilişkiden sonra 1 saat geçtiğinde sperm kesinlikle rahme ulaşmış olur ya tutunur ya da bloke olur diyim … 1 saat duruyoruz ondan sonra… ( sıcak değl ılık duş alıyoruz🙏🏻) ( sıcak su vücutta kan dolaşımını arttırır ve çözünmeyi sağlar spermin geç tutunmasını sağlar çaba boşa gidebilir..)
( Yumurtlama testleri %20 oranında doğrudur hangisi olursa olsun, ben yumurtlamamı gördüm hatta çatlamamıda gördüm o ayda sperm tutunmadı, ondan sonraki ayda hamilelik gerçekleşti🙏🏻)