aysenur9 Arkadaşlar hamilelikte ciğer yemek sankıncalı mı ? Ve bebekte iz yapıyor mu 🙄 ben sadece çiğ olarak dokunursan iz olur diye biliyordum bir kaç yere baktım yemekte iz yapar diyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Bebekimbebekim aysenur9 ben cok yedim hicbir sey olmaz kellede pacada bubbarda yedim skntı yok ye canm
Sumiire aysenur9 canım izden ziyade A vitamini çok oldugu için çocuga zararlıyenmemesi öneriliyo cok canın istediyse az birsey yiyebilirsin izide ya yalan ya doğru biyerine sürersen iz yapar derler
Leylayz aysenur9 bende çok işkembe yiiyorum hiçbir şey olmuyor bence canınızın istediğini şeyin çok abartmamak şartıyla
Nezii aysenur9 bende yedim valla hiç alakası yok iz falan hurafe. Yemeyin demelerinin sebebi sakatat olması sebebiyle daha çok bakteriyel sorunlara sebep olma ihtimali. Hijyenik güvendiğin yerden yiyebilirsin
Gizem260 Yani genel olarak sakatatlar yasak diye biliyorum ben. kokoreç ciğer işkembe paça böbrek mumbar kelle beyin vs…
1-2isim Yaaa benimde canım nasıl ciğer yemek istiyo ama bende bilmiyordum dokununcada mı iz yapıyor burda beklesem iyi olucak sanırım
aysenur9 Ben de dayanamadım yedim yedikten sonra iz olur vs diye yazılar okudum açıkçası endişeliyim bide burnum kaşınmıştı burnuma dokundum sormak istedim böyle bir şey yaşayan var mı yada çevresinde duyanlar
Minigin_annesi0 Ben hiç yemedim 25 haftalık olduk ama yazın eltim yemişti elini sürmeden eşi birkaç lokma vermişti
Sumiire Bebekimbebekim bende inanmıyorum ama benim gözümün kenarında da doğum lekem var annem gül deydi diyo ister istemez uzak duruyorum Boyle şeylerden o yüzden inanmasamda içim rahat olsun en azından
Prensesannesiii03 aysenur9 bende çok duydum bunu çevremden ama yedim ben ciğer 4 5 defa yemişimdir çiğ ciğere dokunup bi yerine sürme dediler bana yemekte bi sakınca yoktur bence 😂
aysenur9 Ben dokunmadım annem yapmış çatalla yedim yerken burnumu kaşıdım sadece sonra aklıma geldi netten baktım yedik iz oldu falan yazıyordu umarım bebisimde iz vs olmaz 🙏🏻
Ballizencefil aysenur9 hamileyken kaç defa ciğer pişirdim de yedim. Bebeğimde iz falan yok. Gül de koklamıştım mesela.
Ballizencefil aysenur9 yok yaa eskilerin saçma hurafeleri. Tek dikkat etmen gereken sakatatdan bakteri vs sebebiyle uzak durmak. Onda da temizliğinden eminsen bir şey olmaz.