PrensesFiona MucizeAnne_ maşallah haftasına göre önde sanırım. Haftada kaç kilo alıyor onu hesaplayıp bulabilirsiniz.
1Hanzadehanim MucizeAnne_ tam 37 de 3100 dü olması gereken kilo dendi sanırım sizin bebek önden gidiyor maşaAllah SüphanAllah
Maaaile Ultrason ölçüleri her zaman doğru sonucu vermiyor maalesef. Bir de kacinci haftada dogacak o da var. Ama gayet iyi böyle giderse:)
MucizeAnne_ PrensesFiona işte oglumdan hesaplıyorum oğlumda doğuma 3.600 girdim 4 .300 doğdu herhalde buda 4. Bucugu geçer 🤦
tubacbci Bana da 32 de 2 kilo 33+6 da 2180 kilo dedi canim sıkıldı sanki az gibi suan 35 +2 yim ne diyecek bakalim sanki kilo alisi durdu ☹
MucizeAnne_ 1Hanzadehanim çok sağol teyzesi 😍😍😍yiğitte oğlumda yani 3.600 doğuma 4.300 doğdu buda herhalde 4 bucugu geçer 🙃
MucizeAnne_ Pcoslubiranne benimde oğlumda 3.600 dendi doğuma girerken 4.300 doğdu buda 4 bucugu geçer kesin 5 kilo doğar herhalde
Pcoslubiranne MucizeAnne_ allah bilir.Zamaninda dogsaymis 6 kilo olurdu demisti doktorum.bizde de genetik.
MucizeAnne_ tubacbci her gün ye tamam mı sabah kalvalrida kasar ye öğle arası muz ye süt iç yoğurt ye