Patito__ minipanda adetn son gnlernde lh tavan yapar adetliyken hamile kalan bilebduydum bu sebepten oturu intte goglede bile bu bilgi yazior
Pcoslubiranne minipanda polikistik ovar varsa lh degeriniz genelde yuksek cikar.Ve adet bitiminde bazen cok nadir de olsa yumurtlama olabilir.
bigunanneolucak minipanda adet döneminde şh testi yapılmaz diye biliyorum ben ama yinede bilemedim yumurtlama olabilir mi ki
Deletedmom_29 bigunanneolucak Adet bittikten sonra yapılıyor diye biliyorum bende doktorumda söyle söylemişti
minipanda bigunanneolucak kasık ağrım vardı yumurtlama gibi bende denemek istedim bu kadar erken yumurtlama olurmu bende merak ediyorum
Sedarda minipanda ovulasyon testi yaptığım o aydan sonraki ay hamile kaldım.Test yapmamıştım o ay sadece adet bitimi ilişki oldu ve ay sonu hamile olduğumu ogrendim şu an 26.haftamdayim çok sukur❤
Tugba_usa Ben de bu ay adet sonrasi test yapmistim, ayni bu sekildi daha sonra ki gunler kayboldu diger kirmizi cizgi demek oluyorki bu ay iki defa yumurtlama oluyor🤷🏻♀️ Benim dusuncem bu sekilde