Burcubayram Kızlar hamilelikte lahmacun yiyen oldumu ben bugün yedim 2 tane içinde maydonoz da oluyor biliyorsunuz bişey olurmu 2 adetten hamilelikte maydonoz önermiyorlar 12+5 hamileyim
Zeynep0806 Burcubayram ben maydanoz abartmamak kaydı ile tüketiyorum 30. Haftadayım bir sorun yaşamadım
PrensesFiona Burcubayram maydonozu iyice yıkadıysanız ve oturup bi bağ yemediysen bir şey olmaz korkma. Lahmacun 10 15 kere yemişimdir. Güvenilir yerden aldıysanız onda da sıkıntı yok.
Cnnt3 Burcubayram Burcubayram hicbisey olmaz ben maydonozu çok severim ve çok sık tüketirim hatta hamile olduğumu bilmeden maydonoz kürü yapıyordum çok şükür bir sorun yaşamadım doktorumda yiyebilirsin demişti ama tabi abartmadan . Lahmacundan zaten hicbisey olmaz kıyması iyi pissin yeter
Nihal-7 Burcubayram onerilmeyen maydonoz şekli hergun aşırı derecede maydanoz yemek. Herşeyin fazlası zarar o yüzden o karardan birşey olmaz merak etmeyin
Blge1 Burcubayram hiç bir şey olmaz canım avuç avuç yemediğin sürece bende yemeklerde köftede salatanın içinde vs hep tükettim.
Htcerdogn Burcubayram hergün kahvaltıda yeşillik yiyen biriyim maydonozda dahil 19 haftalığız sorun yok🤷🏼♀️