bahar5461 öncelikle gözün aydin ve gecmis olsun canim. Bende spinal sezeryan oldum alti hafta önce. Yok dogumdan üc bes saat sonra kalktim, yok sadece ilk kalkis kötüydü vs diyenleri bende saskinliklar icerisinde dinliyorum.
Sabah 11de ameliyattan ciktim, aksam 7de kalkmaya calistim asla olacak gibi degildi. Asiri derecede yaniyordu dikisim. Hemsire bana soguk birsey koymami önerdi. Yanmasini aliyordu biraz gercektende.
Ertesi gün saat 10 gibi tekrar denedik ama ben kalkamiyordum, oturuyordum oraya kadar tamam ama kalkmaya calisinca basim dönüyor, nefesim kesiliyordu sanki acidan. Hemsire bana serum takti, su takviyesi, basimin dönmemesi icin. Saat 2 gibi tekrar geldi simdi mecbur kalkcaksin dedi, kalktim ama öyle bir yanma yok. Zor zekat lavobaya götürdü beni, orada sondami cikardi. O ciktiktan sonra rahatladim sanki. Lavobadan yataga tek basima dönebildim. Ama her kalkmamda her yürümemde deli gibi yaniyordu dikisim. Bazen dayanamayip gidecegim yere gidemeden oturup dinleniyordum. Iki gün cok zorladi beni ama ücüncü gün her isimi kendim hallettim. Insallah toparlamissindir sende biraz. Anne olmak kolay degil 🥲 normal dogumu denemek isterdim bende ama nasip olmadi hayirlisi buymus