gulsumm1 Sezaryen doğumdan sonra çok acı hissettiniz mi ? Belden uyuşturmalı olanlar var mı? Kaç günde ayağa kalktınız? Çok merak ediyorum bende 31+2 oldum planlı olmasından yanayım ama korkmuyor da değilim. 🥺
minikbebegim19 gulsumm1 bnde planlı sexeryan olmak istiyorum ama normal olsa daha iyi bence dikiş mikiş yok ama kendime güvenemiyorum 32 artı 4
UmutsuzPolyanna gulsumm1 ay ben wc de bile zor ıkınıyorum bebeyi hiç fırtlatamazdım galiba djjdjd hem tersti bide sezeryan iyiki olmuşum 😀 2. Ye ssvd diyolar ama yok ben kendime güvenemiyorum kfjdj🤣🤣
Elfvli minikbebegim19 Allah herkese hayırlı doğum nasip eylesin. Normal yada sezeryani yok. Her doğum kişiden kişiye faek ediyor . Benim ilk.dogumum normaldi 25 tane dikisim vardi. 🙈🤷♀️
Ndrg12 minikbebegim19 dikiş mi yok 🙄 ilk doğumsa %90 kesi atılır ve dikilir. Ben tam 40 gün oturamadım yatamadım dikişlerden. Şimdi planlı sezaryen istiyorum en azından oturur çocuk emziririm güzelce 😭
gulsumm1 Gzmhsyn ya aslında normal istiyorum ama özel olduğu icin en azından diyorum sezaryen olsun para boşa gitmesin 🤦🏻♀️😂😂
UmutsuzPolyanna gulsumm1 kız ben uyuşukluğum geçince bş ayağa kalktım hiç normal doğurandan farksızdım ama yine dikişim iyileşene kadar oturup kalkarken dikkat ettim tabi bi sadece yarayı kapatmadan duş aldığım için enfeksiyon olmuştu o da iyileşti yani hastane eve girerken çok dik ve seri yürüyordum annem ve kayınvalidem kapıda oturan komşular nazar eder diye kambur yürüme taklidi yaptırdılar jjdjdj🤣🤣
Gzmhsyn gulsumm1 öylede bilmiyorum valla doktora sordum bebek iri değil ama çatı dar olursa zorlamam dedi yinede korkuyorum 😆
1prenses_1bebek gulsumm1 2.inci sezeryanim olacak normal doğum yapmayı çok istiyordum nasip olmadı sezeryan olurken hiç yatağı girmedim genel anestezi olmuştum yine genel anestezi alaçam inşallah
Shee 1prenses_1bebek hamilelik araları mı kısaydı ikinci de neden sezaryen. Ben de aynı durumdayım da
Gkce_56 Bebekimbebekim ben yorumunuzu çok saçma buldum normal doğum yaptığım için de değil sezaryen de olsam gene saçma bulurdum . Normal doğumdan nasıl cok çok iyi olabilir kötü olsaydı Rabbım normal doğumu biz insanlara hayvanlara nasip etmezdi buyurmazdi
Bussell Yanımda destek olacak hiç kimsem olmadığı için hep dua ederdim normal doğum yapmak için sezeryanı aklımdan bile gecirmek istemedim gerçekten kimsem yoktu doğum yaptığında bile arkadaşım kaldı yanımda ertesi gün bir basima tüm tecrübesizliğimle bebeğimle başbaşa kaldık. normal doğum yaptım dikislerden bırak yatmayı oturamiyordum bile çok zorlandım keşke sezeryan olsaydım dedim hep. hem doğum öncesi hem doğumda hem sonrasında çektim çok zor zamandı. Hala adet olduğum da dikiş yerlerimin ağrısı oluyor. Yani normal doğum gösterildiği gibi sadece doğum anında zor olan birşey değil tabi ki herkesin vücudu bir değil.
Elifgoktug1 Bussell bende tam tersi sezaryen oldum 1 2 hafta oturarak uyuabildim ayağa kalkıp bebeği almak zor oluyordu yaklaşık bi 10 gün bebekle annem ilgilendi emzirme disinda tutamadim karnıma bastiriyordu bebeği tutmak oda muhteşem bir dikis ağrısı yapıyor ne yazikki😔 önemli olan doğal doğum destekleyen bir doktorla egitim almis bir şekilde doğum yapmak komşum hem eğitim aldı nefes egzersizleri ikinma teknikleri vs. 3800 gr bebeği sıfır dikiş ile doğurdu. Ne ağrı ne sızı oldu doktoru doğal dogumcu müdahale etmeden sadece perine masaji yaparak dogumu desteklemis yirtigi bile olmadı. Ama bazı doktorlar kesiye meyilli oluyor ve gebelerde ikinmada eğitimsiz kaldıkları için yapamiyorlar kesi dikiş kaçınılmaz oluyor maalesef. Üzüldüm kötü bir travma olmuş sizede 😔
aksu5334 gulsumm1 hep normal doğum isterdim taa kiii sancım gelip açılmam olana kadar. Hiç sancı nedir bilmezken bi anda 5cm açıklıkla sancılar içinde hastaneye gittim suyum da gelmişti tabi o arada o yüzden sancıları hat safhada hissediyordum. 3 saat sancı çektim sonra acil sezaryen dediler kalp atışı yavaşlamıştı oğlumun korka korka sezaryen oldum sayıkladım durdum bayıltılana kadar ben nasıl ameliyat olucam nasıl kesicekler beni diye🙈🤣 sonrası yok bi uyandım odadayım oğluşumu getiriyolardı🥰 ne ağrı ne sızı hiç bişe olmadı. Komple bayıltıldım. İyiki iyiki iyiki sezaryen olmuşum ertesi gün ayaklandım hemen sadece oturup kalkarken dikkat ettim
Bebekimbebekim gulsumm1 benim kadar cani tatlinkimse yoktur bence lazere giderken bile agliyan bir insanim 😂 ama sezeryanda yeni sistem yapistirma cikmis cok rahat
Bussell gulsumm1 aksine canım hiç tatlı degil. Bebeğim artık dogmadıgi için zorunlu hastaneye yatisim yapıldı. 3 gün boyunca yapmadıkları şey kalmadi heran sezeryan olabilir diye yemek su icmemde yasaktı. Ne halim kalmıştı artık ne piskolojim. Şöyle diyim suni sanciyi bile çok hisetmedim.