Nermin_nur1 Kızlar bende pıhtılaşma meğilli çıktı çok yoğun değildi yani bi doktor coraspin yeterli dedi başkasına gittin o kullan dedi şu an iğne ve hap kullanıyoruz . Sizlerin de çok yoğun olmayıp önlem amaçlı kullanan var mı?
Sumiire Nermin_nur1 benim 2 kürtajın var olup olmadığını bilmiyorum oksapar iğne kullanıyorum 26 haftalığım
bsra57 Nermin_nur1 kan sulandırıcı kötü bişey değil aksine biz hamileler için iyi bile herhangi bir gebelik kaybının önüne geçiyor pıhtı var ise de kullanılması gerekir yani 70 tane kan sulandırıcı iğne kullanmış biri olarak ilacın yakıyor olmasından başka bir zararını görmedim 🥰
Bsrahb Nermin_nur1 elhamdulillah Şubat sonu gibi bebeğimizin gelmesini bekliyoruz Doğuma kadar iğneye devam 🥰
Nermin_nur1 bsra57 evet canım doktorum da öyle söylemişti . Bende alıştım artık acıtıyor ama bebeğim için dayanıyorum 🙏🏻
ecemnas88 Benim de çok değildi ama gelişim geriliği çıktığı için doktorum kullanmamı söyledi o da olmasaydı iğneye başlatacak kadar çok olmadığını söylemişti kullanıyorum doğuma kadar da kullanacağım