Ayguns Hazırlıklarınız ne durumda kızlar? Bebeklerinizin gelişimi ne durumda ? Siz ne durumdasınız gelin sohbet edelim 😇
1Hanzadehanim Ayguns bennnn ✋ o gün 38+5 olacak inşaAllah gelişimi güzel şükür herşeyi hazır bekliyorum. 2. Gebeliğim zaten tecrübeliyim 😃
Ikicocukluana Ayguns 28 ocak olur mu 🤭 benimde ikinci hamileliğim ilk 31 olarak konuştuk ama sonra 28 ocağa alındı tarih 🥰
Ayguns 1Hanzadehanim benimde ikinci gebeliğim ama çok heyecan ve stres var üstümde şuan 😅 ilki kaç yaşında ?
Ayguns emfa1803 bende fazlasıyla heyecanlıyım aynı zamanda fıtık ameliyatı olcam doğumda bebek alındıktan sonra. İçim çok buruk hemen iyileşip çocuklarımla ilgilenebilirim inşallah ☹️ Yine de moralli olup tadını çıkarmaya çalışıyorum tabi 😇
Ayguns Ikicocukluana aynı haftalarda oluyoruz sanırım canım ☺️ Bebeğin gelişimi falan nasıl herşey yolundamı
Ikicocukluana Ayguns çok şükür canım daha iyi benim bu hamileliğim çok zor geçti aşırı kilo verdim açlık haliyle istemesemde kızımı da etkiledi yine hamdolsun yemesem bile haftası ile uyumlu gitti cuma günü kontrolüm vardı 3 kilo olmuş şükür senin bebiş nasıl 🙏😇
Ayguns Ikicocukluana maşallah canım gayet iyi 👏🏻 Benimde zor geçti hala nerdeyse her gün bulantı kusma oluyor. Ama çok şükür bebeğimde bi gerilik yok o da haftasıyla uyumlu gidiyor sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
Ikicocukluana Ayguns çok şükür bende de aynı ya artık rahat edeceğiz şükür bulantı kusma perişan etti benide canım şu an tam kaç haftalık senin bebiş kaç kilo çıkıyor ❣️❣️
Ayguns Ikicocukluana 37+6yım şuan canım. 3225 çıktı iki gün önce kilosu. Gebelik şekeri de var bende aynı zamanda. Hamilelik boyunca insülin kullandım çok şükür sıkıntısız geldim bugüne kadar ☺️