Yazyagmuru68 Merhaba kizlar 4yasinda oglum bir haftadir sulu ishal yapiyor. Dun rota virusu pozitif cikti tuvaletini verdigimizde. Bugun tkrar gittik verdik devlet hastanesine bukezde negatif cikti boyle birsey basina gelen var mi cok endiseliyim
Sedamamiasya Yazyagmuru68 inşAllah o degildir 🙄 Benim kızım iki yaşında oldu yazın. Mahvoldu ya ama atlattik cok şuķur. Aşı yapmış mıydiniz. Biz gerizekali ebenin yüzünden yapmadik.
Sedamamiasya Yazyagmuru68 eger bir haftadir kesilmeden devam ediyosa büyük ihtimal rota virüs gecirmistir cunku kızım öyleydi. Ama allahtan su iciyodu istiyodu bol bol. Su icsin anca o sekilde toparlar serum falan verilsin
glsmwm_ Aynı yerde mi verdiniz testi acaba negatif çıktıysa negatiftir canım. Çok fena bir hastalık o Allah şifa versin çok geçmiş olsun bir an önce iyi olsun inşallah 🤲🏼🤲🏼🧚🏼♂️
Yazyagmuru68 glsmwm_ hayir 2 farkli hastanede verdik birini dun birini bugun kendisi diyabet hastasi negatif cknca cölyaktan korkmaya basladik 😓
Yazyagmuru68 Nonamirce normal asilarla birliktemi yapiliyor bu rota aşısi asilari tam ama ayriyeten mi yapiliyordu
Yazyagmuru68 Sedamamiasya inanin aşısı varmi yokmu blmiyorum butun aşılarini yaptirmiştim eksizsiz goturdum ama.eger normal asilardan haricse yapilmadi diye bliyorum
glsmwm_ Yazyagmuru68 rota aşısı bebekken 2 defa yapılıyor canım devlet karşılamıyor paralı aşılar. Sağlık ocağında ki ebe söylemedi mi. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olur yavrum 🤲🏼
Nonamirce Yazyagmuru68 özel bir aşı parayla yapılıyor dr önerisiyle. Yaptıranlar hastalığı hafif atlatıyor genelde
glsmwm_ Yazyagmuru68 bilgi vermesi gerekirdi. İkinci çocuğunuz da aksatmayın gerçekten önemli bir aşı 🤍
Sedamamiasya Bize bilgi verdi ebe ama ben cocuklarima yaptirmadim önermiyorum dedi biz de ona inandik cok pismanim kızım mahvoldu.
Yazyagmuru68 Sedamamiasya kesinlikle benim hberim bile yoktu birde insanlari bu sekilde yaniltmalarii yokmu. İnanin suan oglum cok perisan durmadan yapiyor altina kaciriyor karni agriyor insallah biran once iyilesir cok uzuluyorum 🥺
Sedamamiasya Yazyagmuru68 bak aynı seyler benim basimdan gecti seni cok iyi anliyorum öncelikle sıvı kaybetmesine izin verme bol bol su icir. Ben flagly diye bi ilac kullaniyodum bide kesinlikle. Bide eczaneden enterogermina alın sabah aksam bi tane ver. Ben onlarla toparladim canim ama baya uzun süren bi ishal oluyor korkma. Benim kızımın artik vücut o kadar susuz kaliyoduki uykudan uyamamiyodu. Zamanla bitiyo hic bitmeyecek gibi geliyo. Ayrıca bakiyosun ki cocugun uyluya meilli hemen her yerde uykuya daliyo oyle zamanlarda hemen götür serum versinler. Onun dısında ilaclari kullanacak zamana ihtoyaci var
Yazyagmuru68 Sedamamiasya cock skur yemesi icmesi yerine geldi bol bol su veriyorum enterogermina almistik var flagly surubuda var ama acildeki doktor vermeyin dedi. Onun yerine çinko surubu verdi onu kullaniyoruz azaldi baya ishal sıklıgı umarim bizde biran once toparlariz