Deletedmom_6 Malum ilaç içilmiyor meyve yiyorum bol bol süt içiyorum bal+limon karıştırıyorım yinede tık yok sürekli şiddetleniyor doktora gitsem ilaçta vermiyor bildiğiniz bir yöntem varmı
Nonamirce Deletedmom_6 pekmez limon zeytin yağı karışımı (ısıtılıp). boğaz pastili kullanabilirsiniz. Ihlamur içebilirsiniz.
_Lavinya Deletedmom_6 Geçen hafta ben de malesef çok kötü öksürmeye başlamıştım. Covidken kullandığım cam kozalağı şurubu vardı. Ondan kullandım yine sabah akşam çok iyi geldi. Doktorunuza danışabilirsiniz aksi bir durum olmasın yine de 🙈 Çok geçmiş olsun. 🌺
iki_melek_annesi Deletedmom_6 Sarımsaklı süt çok faydasını gördüm tavsiye ederim sütü hayatta içemem sevmem sırf öksürük için içtim sarımsaklı sütü dene 20 gün çektim şükür geçti
Deletedmom_6 iki_melek_annesi sütün içinde sarımsak olduğunu bildiğim için öğürürüm 😢 ayrı ayrı iyi olurmu acaba
Melegimcanimkizim 34+5 covidliyim şuan. Pstil atıyorum agzıma bide ayva ve ıhlamur kaynatıp 1 bardak iciyorum. 2 gün önce serum ve oksijen aldım doktorum kreval die bi surup yazdı. 4. Günümdeyimm suan. Yinede doktorunuza danısın.
Deletedmom_6 Melegimcanimkizim çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🙏🏼 Geçende öksürüyordum doktor bir ilaç veremem demişti 😢
atlasinannesiii Pekmez tereyağı bana çok iyi gelmişti covid dönemimde boğazı yumuşatıyor bide soğanı iri iri doğra 2 yemek kaşığı balla kavanozda beklet 2 3 saat baya sulanıyor zaten o suyuda içebilirsin bi araştır istersen
Nuraymehmet Bnm covidde 10.gunum oksuruk kaldi bendede o kadr siddetliki belimi agritiyor artik 10 haftalik hamileyim Bnde denemedgm sy kalmadi en son elma kabugu kaynatip ictim..bu siddetli oksurugun bebege zarari olmiyodur insallah
Deletedmom_6 Nuraymehmet çok geçmiş olsun 🙏🏼 internette okudum da çok şiddetliyse zararlıymış ama ne kadar doğru bilemem o yüzden biraz korkuyorum bende 😢
Gizem260 Deletedmom_6 ben bir çay kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal bi kaç damla limon karıştırıp yiyiorum iyi geliyo
iki_melek_annesi Deletedmom_6 Valla ben sarımsaklı sütü içtiyse herkes içer zaten içine rendeliyip koyuyorsun doğal antibiyotik faydası var o Öksürme olacağına sarımsağı çiğ çiğ bile yerim