Minigin_annesi0 Kızlar sağlık sigortam var ama maalesef gebeliği karşılamıyor. Şuan farklı bi polikliniğe gitsem sigorta karşılar mı yoksa hamile olduğum için karşılamaz mı?
busraaa95 Minigin_annesi0 benimde Acıbadem var benimde karşılamıyor yeni yapıldığı için. Yararlanabilmem için 1 yıl dolması gerekiyormuş Sizin ne kadar oldu yaptıralı?
busraaa95 Minigin_annesi0 bir de gittiğinizde sigorta girişi işe yaparsanız normal muayene ücretinden biraz daha yüksek ödüyorsunuz. Benimkinde öyle. Mesela normal muayene ücreti 260 diyelim benim bi kere basıma gelmişti çünkü. Sigorta girişi ile giril yaptırdım 290 küsür ödemiştim sigorta karşılamadığı içinn. Yararlanamadıgımı öğrenince doğum paketi aldım bende
Canimbebegimm41 Minigin_annesi0 hamilelikle ilgili hiç bıseyı karsılamıyor ama ben dahiliyeye vs gıttıgımde hıc sorun yaşamadım
Bsrdmn Bizim de alianz tamamlayıcı sağlık sigortası var fakat gebelik kapsamadigindan sigortadan faydalanamiyoruz maalesef
Minigin_annesi0 Bsrdmn İşte gebelik için gitmiyorum zaten karşılamıyor da farklı bölüme gitsem hamile olduğum için bakar mı diye tereddüt ettim
Minigin_annesi0 busraaa95 Evet kuzum hamileliği karşılamıyo bende gebelik başında bilmiyodum gittim sizin 200 küsür ödemiştim. Bizim sigortamızın kötü tarafı hamile kalınca yararlanamıyosun en az 6 ay hamile kalmaman önceden ayarlaman gerekiyomuş. Ve bu paketin içinde doğum yok. Doğum olan pakette de 1 yıl hamile kalamıyosun. Paketten yararlanabilmek için 🤷🏻♀️
Mysunshinee Benim var Allianz tamamlayıcı sigortam üç senedir. Hamilelik muayenelerinizi karşılaması için sigortanızda gebelik teminatı olması gerekiyor.
Minigin_annesi0 Mysunshinee Evet teminat istiyo maalesef. Zaten gebelik için gitmiyorum farklı bölüme gitsem karşılarım diye düşündüm.
Mnk16 Benim Anadolu sigorta 2800 e yaptırdım doğum ve muayene dahil , tek şartı yaptırdıktan sonra üç ay içinde hamile kalmaktı oda risk aldık nasip oldu o süre içinde , yani yaptırdıktan sonra bir yıl inde doğum yapmam şartını sunuyor sana
Minigin_annesi0 Mnk16 her sigorta farklı kuzum benim doğum paketi almam için en az 6 ay hamile kalmamam gerekiyor. Ve bu paketin içinde doğum yok. Eğer doğum dahil olsun dersem 1 yıl hamile kalamıyorum ve önden bi miktarda teminat istiyo çok karışık işler 😂
Minigin_annesi0 Canimbebegimm41 teşekkür ederim bende baş ağrısı çekiyorum onun için gidiyim dedim hamileyim karşılar mı karşılamaz mı diye tereddüt ettim
Bsrdmn Minigin_annesi0 Baska bölüme gitmedim hiç bu süreçte ama kadın doğum hariç başka bölümlerde karşılar bence
Mysunshinee Minigin_annesi0 gitmeden önce hastaneyi arayıp sorun mutlaka her sigorta her hastanede geçmiyor. Ya da Allianz in sitesinde yazar anlaşmalı olduğu kurumlar
Canimbebegimm41 Minigin_annesi0 sadece kadın dogum bolumunu kabul etmıyor canım dıger turlu ıstedıgın bolume gıdebılırsın
MislinaDerin Minigin_annesi0 doktorunuza rica edin gebelik girişi değil normal kadın hastalıkları girişi yapsın o zaman karşılar. Sadece doğumu karşılamaz doğum teminatınız yoksa.
Dbe24 Minigin_annesi0 merhabalar benimde allianz sigortam var eşimin iş yeri anlaşmalı kadın doğum, psikolog/psikiyatri, diş, bunları karşılamıyor sizin eşiniz fabrikadamı çalışıyor nerde oturuyorsunuz acaba😊🌸