babymoomss Tarlusal kullandım bitti o günde soğan suyuna başladım bugün tarlusal biteli 5 gün soğan suyunuda içeli 5 gün oldu ama adet olmuyorum test de negatif 🥺
Anne88 babymoomss keşke soğan suyu icmeseseydin tarlusal kullandım adet olmadım hamile kaldım o tutunmasını sağlıyormuş adetolmazsan
Pcoslubiranne babymoomss ikisini birlikte neden kullandiniz.Nasil etkilesimde olacagini bilemezsiniz.Ben tarlusal kullanip adet olmustum adet bittiktn sonra da sogan kürü yapmistim 15 gun o ay hamile kalmistim. Ilac bittikten sonra adet oluyorsunuz zatn 1 hafta icinde.
babymoomss Anne88 ama test de yaptım negatif dedi soğan suyunu şuan bıraktım artık adet olmayı bekliyorum ama tarlusal biteli 5 gün oldu olmadım
HHayalll Pcoslubiranne Pcoslubiranne merhaba canım tarlusal ilk kez duydum ne işe yarıyor bebek düşünüyorz bizde kistim de var o etkiliyor süreci uzatiyor, doktor mu yazıyor tarlusalı
babymoomss Pcoslubiranne ilaç biteli 5 gün oldu daha olmadım işte o zaman soğan suyunu içmiyeyim bana iç dediler
Pcoslubiranne HHayalll hayir hayir adet sokturucu o.Adet gecikince adet olmak icin doktor veriyor.Ictiginiz surece adet olmuyorsunuz.biraktiktan kisa bir sure sonra adet olunuyor.