Afraybike Merhaba, 12 haftadayız. Doktorumuz cinsiyet için henüz erken dedi ama ultrason bilgilerinde kız yazıyor. Doğru mudur acaba?
serpilctn Afraybike o nasıl oluyor ultrason bilgilerin de kız yazıyor verdiği raporda mi öyle yazmış doktor
Gzm23 Afraybike ultrason kağıdında cinsiyet yazmaz ki doktor sadece tahmin de bulunur size ama söyler kesin değl diye
serpilctn Saelif yani öyle bisi yazmaz ki doktorun rapora kız diye geçmesi bilmiyorum ilk defa yazdım kız veya erkek se baktığında söyler geçer rapora yazmaz yani
Saelif serpilctn bakdim benimkine yazmiyor cocugun boy kilo kafa cevresi vs yazoyor hakkinda hayirlisi olsun ilk bebisin mi
Maaaile Afraybike Siz onu yanlis yorumlamis olabilir misiniz? Fotoğraf atma şansınız varsa atar mısınız?
Maaaile Afraybike Google girip img yukle yazin,ordan fotograf yukleyin. Altta link cikacak kopyalayıp buraya yapistirin.
Melekk12 Bsrgrss dünya öyle bi hale gelmiş ki erkeklerde hamile kaldığı için öyle bi açıklama gereği duymuslar demek ki 🤣🤣
Bsrgrss Melekk12 Cinsiyet değiştirip rahmini aldırmayan kadınlarda hamile kalıyor. Ama resmi olarak ügus da erkek diye geçiyorlar bu cihazlarda türkiye de üretilmediği iöin böyle bir cinsiyer bölümünün olması normal🤩🤩
Gamzeates Afraybike ben iki oğlumu da tam 12 haftalıkken öğrendim suan ikinciye hamileyim ikili tarama da bakarken öğrendim sizin göstermiyor herhalde yada cinsiyet bilgisi kenar da hiç görmedim 🤔 şaşırdım