Tuckiii-22 cicekli0 Kuzum çok hareketli bir bebek sürekli bacakları da açıktı o yüzden şüphe etmedik değişince çok şaşırdık tabiki 😅
Elifkzlcn Elifgoktug1 Detaylı ultrason 20 24 haftaları arasında bakılıyor bir problemmi vardi o haftalarda baktılar sizde
Elifgoktug1 Elifkzlcn hayır 2 ayri doktor ikiside 18 24 arası yaptır dediler biri devlet biri özel olmak üzere.
Elifgoktug1 Elifkzlcn hatta nette bile yazıyor böyle 🤷♀️ Ayrıntılı ultrasonografi genel olarak 18-24. haftalar arasında yapılmaktadır. Fakat gelişen ultrasonografi cihazları ve teknikler sayesinde bu işlem artık 11-13. hafta arasında da yapılabilmektedir
Budiss_Moms Bana 11+5 de kıza benziyor dedi. Ben hiç kız hissetmiyorum hep erkek hissettim dedim doktora. Ama fetal DNA da kesin çıktığı için onu bekledim ve iki gün önce Erkek olduğunu öğrendik. Bacak arası görülmeden çok erken haftalarda bence yorum yapılmamalı.
Haydi Wonderful_mom banada 15 haftalıkken kız dedi 20 haftalık detaylı ultrasyonda erkek olduğunu öğrendik 😊
Tuckiii-22 cicekli0 Birşey yok göbek kordonu dediler bazen erkek bebeklerde testis üretimi ve hareketi 22.haftayı bulabiliyormuş denildi belki de detaylı bakmadılar bilemiyorum 🌼
selma23_ Tubadgn_ merhabalar tekrar gittiniz mi acaba bizimde 11 hafta 2 gunlukken kız dedi bugün ikili tarama yapıldı yüzde 70 erkek dedi ama yanılma payı olduğunu da belirtti
Tubadgn_ selma23_ bugün gidecektim doktorun acil isi olduğu icin yarına ertelendi yarın gidicem canım 🥰