funnymummy portakalcicegii aynen canım kahverengi ne zaman fazla hareket etsem oluyor bugün şükür olmadı mesela 😌
Merve4680 portakalcicegii benim doktorum rengi kırmızı olmadığı sürece sorun yok demişti ben 8. Haftadayım bende de lekelenme var hapa devam 🤷🏻♀️
Sevilayozdemir portakalcicegii bende son adet tarihime göre 6+3 dün gittim kese 5+3 bugün. Hiç kesenin etrafında kanama alanı falan göründü mu neden kanaman varmış düşük riskin falan var mı ?
Bebekimbebekim portakalcicegii bazen cok acik kahve bazen orta kahve degisiyor bende cok yoruldugumda bel bosluguma agri giriyor cok kotu sonra lekeler gelmeye basliyor . Bence sagliksiz gebelik oldugu icin diye dusunuyrum sizin nasil peki
portakalcicegii Bebekimbebekim benim genelde açık kahve. Bazen sarı, bazen şeffaf akıntı. Doktorum kırmızı aktif kanama olmadıgı sürece korkmana gerek yok dedi.. keseyi falan gördünüz mü sizde ? İyi düşünelim iyi olsun.
portakalcicegii Bebekimbebekim hayırlı haberini bekliyorum canım. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
gamonur portakalcicegii canım 13 haftalığım bir aydır sürekli lekelenmem var günde 3 progestan fitil kullanıyorum oksapar kullanıyorum proluton iğne oluyorum haftada bir ama hala bitmedi içerde eski kanama alanı var ondan geliyor dedi doktor bakalım ne zaman bitecek
Azra_Mom portakalcicegii benimde 1 hafta belki daha uzun sürdü az az leke geliyordu anca geçiyor canım yerleşme kanamasıydı benimki seninde yerleşme kanamasıysa korkma geçicektir