Salha4 Benim 25 haftalık çok büyüdü ama dar giyinmediğim için çok belli olmuyor dışardan bakıldığında ama aynaya baktığımda tuhaf hissediyorum çok sert bir de
Asenaybukee 22+0 Büyüdü vallaha penguen gibi yürümeye başladım oturup kalkamıyorum göbekten sanırım iç karnım hiç yok olduğu gibi dışarı verdi göbek sırt üstü yatınca bile bariz bı şekilde belli oluyor
serpilctn Asenaybukee valla bi foto atsan merak ettim kiz 😊yuvarlak mi karnın benim ki alt karnim büyük sadece diyom kilo mu bebek mi bu 🤣
serpilctn MerveeD alt karnınız büyük sadece dime yukarı diyor çıkmamış yuvarlak bi şekilde asaga inmiyor benim de oyle
serpilctn Esrayel yok canım benim çoğu arkadaşım.oyledi 6. Ay bitene kadar karınları yoktu küçük du nasıl 7 aylık oldu birden büyüdü 😅😅
MerveeD serpilctn evet ya bır an once yukarı cıksın ıstyrm cok bellı degıl hala kendı kıyafetlerimi gıyebıkıyorum tabı esfomanlarımı fılan yok pantolon asla kapanmıyor bıde ben 6 kilo aldım
MerveeD serpilctn evden de cıkmıyorum pijamalarımla idare ediyorum alısverıste yapmadım soguk cok üşeniyorum dısarı cıkmaya