Yasemin_buglem34 Kızlar sizler kan ilaçlarınızı kaçıncı aya kadar kullandınız ben 3 aydan sonra kullanmayı bıraktım ama aklımda şüphe var başlasammi
minikbebegim19 Yasemin_buglem34 niye canım kontrole gitmiyomusun hiç kanına bakılması mı bu zamana kadar
Nalan53 Yasemin_buglem34 bence kullanmayı ihmal etmeyin bende 1 ay bıraktım hemen kanım düşmüş depolarım boşalmış doktor cok kızdı kan cok onemli ilaçlarınıza dikkat edin derim😊
Ozlem2206 Yasemin_buglem34 ben 32.haftama gireceğim hiç kansızlık olmadı ama doktorum 23de başlattı çünkü doğumda aşırı kan kaybı oluyormuş doğum için depolaman lazım demişti
MeyraRana Yasemin_buglem34 ben 26.hafta dayım hala kullanyrm doktor kontrolündede kullanyrmsn dedi evet dedim tamam dedi yani.
Yasemin_buglem34 minikbebegim19 gidiyorum aslında ama kanımla ilgili bir şey demediler ilaçlarım var ama kullanmıyorum işte
minikbebegim19 Yasemin_buglem34 ben kullanmadım kullanmayınca daha çok düştü son haftalardayım diye düzenli kullanmaya başladım çok önemli. Kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum demir de var ama ona da üşeniyorum
momeda Kesinlikle kullan canım benim de kan değerlerim iyiydş başta doktoru dinlemedim kullanmadım son haftalar yerlerdeydi kan değerlerim damardan serum almak zorunda kaldım
mirage333 Yasemin_buglem34 gyno ferro sanol ilacını basladı doktorum bana 12.haftada. 24. Haftaya kadar 3 günde 1, sonrasinda doguma kadar günde 1 tane kullancaksin dedi.