Ecmelkarabas Arkadaşlar bulantilar için ilaç kullanıyor musunuz kusmaktan başka hiçbir şey yapamaz hale geldim ne iyi gelir acaba
Esraliiii Ecmelkarabas xofer ve pilrilam vermişti Dr ama maalesef bana yaramadı sadece ertledli bende icmedim
Julide_01 Ecmelkarabas canım ben hem prilam dr hem zofer kullandım fakat ona rağmen kesmedi çok defa serum yediğimi biliyorum. Şuan 22 haftayız ara ara halen kusuyorum.
Bsra-tasan06 Ecmelkarabas prillami bende denedim ama fayda etmedi bi çok kez serum yedim en son doktorum zofer verdi bir tek o kesti 18 haftayım bu hafta bıraktım ara sıra çok bulanırsa içmeye devam ediyorum :(
Duruliyaninannesi Ecmelkarabas zofer kullanmistim pek bi ise yaramadi bana meptamid iyi geldi iki gebeligimdede onu kullandim hem uygun hem ise yaradi zofer 10 tane 80 tl mi ne oyle biseye almistim suan hatırlamıyorum
bsraaktan Bende öyleydim kuzum prılam dr verdi doktorum gece yatmadan 2 tane birden içiyorum ertesi sabah hiçbir bulantı olmuyor kesinlikle dene çok iyi 14. Haftadayım halen devam ediyorum kullanmaya
bsraaktan Bsra-tasan06 bende 14 haftadayım 12 de bırakmıştım ertesi gün serum yedim şimdi cesaret edemiyorum içmemeye acaba geçmişmidir bulantılarım
Bsra-tasan06 bsraaktan senin haftalarında bende öyleydim o haftalar bırakamadım canım bence sende yine tek bir gün dene eger geçmemişse devam et