Fasulye Aysealty bizde öyleyiz canm iki maaşla geçiniyoruz ama ben hamile kaldğmdan beri kenara atabildğimden fazlasını atıyorumki ücretsize ayrılabileyim😄 hem eşimde zorlanmamış olur inşallah hepimiz için hayırlsı olur. bebeklerimiz iyi olsunda gerisi hallolur Allahın izni ile🙏
Fasulye Aysealty bizde öyleyiz canm iki maaşla geçiniyoruz ama ben hamile kaldğmdan beri kenara atabildğimden fazlasını atıyorumki ücretsize ayrılabileyim😄 hem eşimde zorlanmamış olur inşallah hepimiz için hayırlsı olur. bebeklerimiz iyi olsunda gerisi hallolur Allahın izni ile🙏
Agiri Fasulye bence hemen kullan. Dimdik dur ve soyle. Kullanmak istiyrm de. Ben de brans ogretmeniyim. Ekderslerimin hepsini baska arkdalara verecegim 2. Donem.. sadece Maas karsiligi calisacagim. Kullan kullan . Hak verilmez alinir . Al
Zelihaferhat Bende özel sektörde çalışıyorum vardiyalı benim ve bazen gece 1 de çıkıyorum benimde sabite geçme hakkım var ve geçicem bebeğin kalp atışları oluşsun netlessin bende geçicem çok yoruluyorum çünkü
SyhnHtp Zelihaferhat mesai yaptıramazlar sana ve gece vardiyasında da çalıştıramazlar. İş yeri hekimine de bildir durumunu, eğer hekim dışarıdan osgb dense ayakta çalışamaz raporu bile verebilir yada kendi doktorundan da bunu talep edebilirsin.
Elifblr Hellimpeyniri edebilirsiniz en fazla 21 saat şeklinde oluyormuş dilekçe veriyorsunuz 21 saatten fazla derse girmiyorsunuz
Aysenurtsr Hellimpeyniri var hocam. Onu okulla gorusmek lazim artik🙂 mudurumuz bana ne zaman istersen donebilirsin dedi.