Annemiz Kızlar Instagram’da bebeğim için birşeyler görüyorum ama güvenip alamıyorum acaba bildiğiniz alışveriş yaptığınız yerler var mı paylaşabilir misiniz ?
Ranaikra Annemiz ay ben iki kere ınsgramdan aldım ve iki kere dolandırıldım artık sadece trenyoldan alıyorum
Bernako Annemiz var evet güvenilir homemilla , atolyerakun, shopnunubabyturkey , nubebek, bebecimo , cigitoffical bunlar benim kullandıklarım
Barlas_mom Annemiz Bende Waikiki ve e bebekten alıyorum buralar da da güzel indirim kampanyalar oluyor instagram pek güvenemiyorum açıkçası belki iyi sayfalar vardır ama çok güvenli gelmiyor 🤷🏻♀️
Sema_18 Annemiz Fasulyebabywear sayfasına bakabilirsiniz. Ben oradan 2 kere alışveriş yaptım bebiş doğunca inşallah devamını da düşünüyorum. Ürünleri çok kaliteli ve marjinal. Özellikle unisex renkler tercih etmelerinden de etkilenmiştim açıkcası😌💖
Annemiz Ranaikra sayfalara bakıyorum iki hesap mesela isimleri farklı ama aynı paylaşımlar çok denk geliyorum bariz belli dolandırıcı
Deletedmom_29 Annemiz Kagankybaby ürünlerini çok beğeniyorum internet sitesinde var yorumlarında iyi bende alıcam bir ürün denemek için ☺️
Barlas_mom Annemiz Bende valla uygulamalarını indirdim. Bir de burda indirim duyurma postları oluyor öyle takip ediyorum 🤷🏻♀️☺️