LeilaNilay 6haftalik hamileyim kizlar. Ne yemek yiye biliyorum, ne çay icyorm.ellerim buz gibi.yediymde kusuyorum.of cok kotuyum.ikinici hamilelegm bide 8 aylik kizim var tek yasiyorm.ona bile yemek yapamiyorm.of napicam ya benn.bebegi aldirmayi dusunuyorm
Yasecer LeilaNilay sabredin biraz saha sabır öyle aldırmayı düşünmeyin sakın çok zor ama geçiyor bi iki ay daha sabredin yazık sizin sıkıntınız var diye cana kıymayı düşünüyosunuz onun günahı ne. korunucaktınız yada böyle bişey yaşamicaksınız kendinize yapmayın bu kötülüğü
Anne1010 LeilaNilay ilk zamanlarda yerleşmeden kaynaklı olabilir. Ben 11+0 ım hala devam ediyo. Ama o sabi sübyanın bi günahı yok onu sana veren Allah. İllaki kucağında ki bebeğinin rızkını da Allah veriyo. Kötü düşünme emek vermeden meyve olmuyo. İnşallah bugünlerde geçecek.
cgnduru LeilaNilay anladım asker polis sanirim benimde öyle. Zor olur senin için ama günah belki ilerleyen aylarda duzelir ya da bir süreliğine biri gelse yanına… iyi olurdu
LeilaNilay Yasecer dogru zaten soylemene bakmayin yapamam elim gelmez.ama cox kotu durumdayim ne yapsam bilemiyorm.ilk hamilegjmde boyle gecmisti ama o zaman kayinvaldemle kaliyordm