Cigdemm1 Tam 5. Haftada doktora gittim ilk gidişimdi ve ultrasonda kese falan gözükmedi doktor rahmin bile gözükmüyor ters olabilir dedi o günkü hcg değerim 2899 çıkmıştı bu değerlerde kese gözükmesi gerekmez miydi ? Böyle olan var mı ?
Asel2520 Cigdemm1 ben kan tahlili verdiğimde beta 4000 bin üzeriydi sanırım 5 haftalık filandı gittim kese gözükmedi 6+4 de hem kese hem kalp atışı duyduk
Cigdemm1 Asel2520 bende pazartesi günü 6+4 olacak o zamana randevu verdi doktor inşallah hayırlısı olur bizde görüp duyabiliriz kalp atışını 🙏🏻
Deletedmom455465 Ben de henüz muayene olmadim ama 4+4 de 2000 di betam. Ben biraz beklemek istedim açıkçası 6+2 de muayene olacağım. Sizin henüz betanız düşük bence diğer gittiğinizde mutlaka görürsünüz içinizi ferah tutun.
Cicili123 Cigdemm1 rahminiz belki terstir bu bir sorun teşkil etmiyor sadece ilk haftalarda vajinal ultrasondan takip ediliyor , ama doktorunuz böyle bir şey varsa söylerdi diye düşünüyorum
Cigdemm1 benimmdunyamm vajinal bakmadı gerek yok şuan dedi vajinal bakmak için 10 sonrasına randevu vermişti pazartesi 10 uncu gün oluyor inşallah hayırlısı olur
Serpilbb Cigdemm1 benim 4030 ile gözükmemişti 5. Haftada betayla ilgisi yok kesenin. 7. Kalp atışını dahi duyduk içinize rahat tutun