Mube_iz Kızlar 2. Denemem ama yine heyecanlıyım. Az önce kontrolden geldim bugün adetimin 12. Günü yumurtam 20 mm olmuş bu kadar büyümesini tahmin edemiyordum ve çok sevindim, pazartesi aşılama inşallah🥰 var mı başka aşılama yaptıracak olan?
minigiminannesi03 Mube_iz inşallah sağ saglim alırsın güzel gebelik geçirirsin umarım canım pozitif görürsün
tam1anneadayi Mube_iz bende 1 ay sonra yaptırcam tedavi sürecindeyim ama şimdiden çok heyecanliyim inşallah tutar rabbim herkese hayirli evlat versin
Mube_iz minigiminannesi03 inşallah canım hepimiz görelim pozitifi. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın🙏🏻❤️
minigiminannesi03 Mube_iz Amin canım ama pek umudum yok bu ay pozitif olacakmış gibime gelmiyor bilmiyorum içimde değişik duygular var 8ci günümdeyim
cerro Benim de salı günü ilk aşılamam yapılacak. Dün yumurtam 18 mm olmuştu. Pazar akşamı çatlatma iğnesini yapıcam bakalım Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah 😇😇 yalnız aklıma şey takılıyor salı gününe kadar yumurta daha da çok büyücek ya kendiliginden çatlarsa🙄 ya da çok büyüdüğü için başarı oranı düşerse normalde 18 mm olunca iğneyi yaptırıyorlar diye biliyorum.
Mube_iz cerro amin inşallah 🙏🏻🥰 canım benim 20 mm ulaştığı halde yarın öğlen yap dedi çatlatma iğnesini. 22 24 mm ye ulaşınca çatlıyor yumurta. Bence doktorlar onu saatine göre ayarlıyorlardır. Seninde ona göre ayarlanmıştır içini ferah tut 😊
Mube_iz minigiminannesi03 valla bende ilk aşılama tutmayınca baya yıkıldım ama alıştımda artık koymuyor 😂 fazla umutlu olmakta iyi değil hayal kırıklığına uğruyorsun ama bazı şeylerede çabalamadan sahip olamıyorsun. O yüzden hakkımızda hayırlısı doğru zamanda sağlıklı gebelikler yaşayalım🙏🏻
minigiminannesi03 Mube_iz valla umutlu değilim zaten olursa olur olmazsa olmaz diyorum merak ediyorum sadece
Sinem_45 Mube_iz İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim yumurtamda biri 19 biri 23 mm daha test yapmadım yalnız 😂 14 gün oldu da bugün
Sinem_45 Mube_iz Evet yaptım negatifi gördüm maalesef ama ay sonunu bekliycem gidip kan vericem test beni tatmin etmedi pek