Mihrimahinannesi AhsenAdaAda magnorm kullanıyorum suda eritme ama öyle çokta şekerli bişey değil. Maden suyu ile birlikte muzun üzerine kakao dök öyle beraber tüket en güzel magnezyum
Mrv1007 AhsenAdaAda ben magosit kullanıyorum hap şeklinde hiç bir şeker yok. Doktorunuza sorun belki değiştirir ilacı ☺️
asel35ece Mrv1007 ya doktorum bana da magosit verdi bende şeker sıkıntısı çıktı dahiliyeye gittim dahiliye doktoru magosit gebeler için uygun değil biz önermiyoruz en uygunu ocean olan onu kullan dedi. Tekrar kadın doğuma gittiğimde sorcam dahiliye doktoru uygun değil dedi niye verildi o zaman bu ilaç bana diye dahiliye doktoru sebebini de açıkladı ama şuan tam olarak hatırlayamıyorum ne dediğini 😒
BesteKc AhsenAdaAda ben de bi iğrendim o ilaçtan sonra osteocare verdi hap olarak ama onun yerini tutmuyormuş maalesef. İçiyorum yine mecburen 😵💫
Elifgoktug1 AhsenAdaAda enorno içiyorum bende iğrenç koku ve tadı yada ben bu tip eritme olanlara alışık olmadığım için kötü geliyor🤷♀️🤦♀️ ama mide yanmasıni hat safhaya çıkarıyor 🤦♀️🤦♀️
tugbakya Anne_N merhaba ben de efer mag kullanıyorum. 2 haftadır ishal yaptı bende. Suyu daha fazla içiyorum korkudan. Ama içim rahat değil yine de. Sizde böyle bir sıkıntı yaptı mi?
tugbakya Anne_N birde günde 1 mi alıyorsunuz 2 mi? Ben bi sabah bi akşam içiyorum teke mi düşürsem acaba🙄
Aslihan2 AhsenAdaAda Bendr magnorm ıciyorum suya katıp icip bugun bacağım taş bir sekilde uyandım gün boyuda ağrısı devam ediyor 😩 sanki hic işe yaramıyor ya günlük 1 kere mi iciyorsunuz kızlar bide uyku yapıyor degil mi?
tugbakya AhsenAdaAda günde 1 mi alıyorsunuz 2 mi? Ben bi sabah bi akşam içiyorum. 2 haftadır aralıksız. İshal yapti bende. Korkuyorum bebegimin suyu azalacak diye 😓
Melike0657 Ben suda eritenş hiç içemedim duruyor öylece. İçemediğimi söyleyince hap şeklinde yazdı günde 1 tok karnına onu içiyorum 1 kutu bitirdim magosit ismi tavsiye ederim
Andrea16 Ben 5.ayımda başladım magnezyuma hem mangnorm hem efermag kullandım evet şekerli ama kasılmaları sancıları engelliyor. Şimdi 8.aydayım günde 1 tane bazen 2 tane içiyorum. Bir zararı yok hatta kabızlık yaşadığın zaman 2 kez iç demişti doktor profdu.