Deletedmom72720 Kızlar 32 haftalık hamileyim sabahları yada uykudan uyandığımda kasıkta ve bacaklarımın iç tarafında çok kötü ağrı oluyor tuvalete bile gidiyorken zorlanıyorum normal mi
Havvaa77 Deletedmom72720 kasıklarım çok ağrıyor bir de rahmime iğne batırıyorlar gibi ince bir sızı oluyor 😔
Momydemet Deletedmom72720 32+3 teyim. Gece lavobaya kalktığımda bacaklarımda ağrı oluyor sadece ,bide yataktan çok zor kalkıyorum 😄
Havvaa77 SekerAnne işlerim oluyor evde mecburen kalıyorum 33. Haftaya girince başladı yoksa onun öncesinde de aynı hareketliydim aslında
SekerAnne Havvaa77 haklısın canım da mola vererek yapmaya çalışırsan faydası oluyor bi de magnezyum iyi geliyo
Momydemet Deletedmom72720 ay hiç sanmıyorum 🙂 öyle bir şey olsa doktor söylerdi heralde. Daha bu çarşamba gittim🙄
Gmzeucr Deletedmom72720 bende 32+1 kasıklarda ağrı oluyo ayaktaysam bazen ince bi sızı gibi giriyo ama daha çok bel ağrsı beni mahvediyo özellikle gecleri bel ağrıma uyanıyorum
Blge1 Deletedmom72720 bende aynı haftadayım bendede aynı durumlar oluyo bende korkuyordum tek değilmişim 😕
eezgitturk Deletedmom72720 bende 30.haftamdayım gece oluyor bacak ve kasık ağrıları. Diğer hamileler yazmış çok ayakta olmaktan diye. Öyle bişey olsa gece sağa sola dönerken uykudan uyanacak derecede olmam diye düşünüyorum. Bu durumu neye bağlamalıyız inan bende merak ediyorum 😅
eezgitturk Deletedmom72720 öğrenirsen banada yazar mısın canım. Magnezyum içiyor musun ? Ben içtiğim halde yararı olmadı sade soda da günlük tüketiyorum ama yinede oluyor. Bende 1 hafta sonra kontrole gideceğim. O zamana kadar sabretmeye çalışıcam 🥺
dilara_cinar99 Deletedmom72720 canım benim 29.haftamdan beri var o ebem squat yap çatını güçlendir dedi😊