Nsns Ikimelekannesi2 Ah canım ya 10+5 benımde kusmadım hiç ama mıdem çok bulandı sımdi bu haftalarda geçiyormuş demekki sendeki geçmedi yataktan kalkar kalkmaz çubuk kraker at ağzına bbulundur yanında dışarı çıkarken bile üzüldüm valla
Elifaaksoyy Ikimelekannesi2 Sabahları miğde bulantısıyla uyanmaktan ve az yiyip miğde hazımsızlığı çekmekten başka problemim yok 11+3 🤰🏻
Hs4523 Ikimelekannesi2 11+2 5 . Haftamdan bu yana mide bulantısı ve kusmayla beraberim :( artık bitsin istiyorum. Özellikle sabahları bulantı ve kuş kadar yememe ragmen sanki dünyaları yemişim gibi midede şişlik geğirme isteği hazımsızlık :(
Safiyercan Nsns bende 10+5 deyim ve daha yeni durdu kusmalarım diyebilirim bi iki gündür çok şükür yiyebiliyorum biseyler
Esrefiblue 10+4 her gün olmasa da iki günde bir kusuyorum ama kokulara karşı aşırı hassas bir burnum var artık 🤷 yemek çoğunlukla yiyemiyorum su da içermiyorum ama yesem de aç gibi hissediyorum midem kopuyor gibi ağrıyor 😔
Mnlya baş dönmesı mide bulantısııı İshal şişkinlik gegırmee en rahatsız oldugum baş donmesi ve hazımsıZlık 😩