ezgi0901 Minnakelifim03 çok riskli bir ortamda değilseniz 3 ayınızın dolmasını bekleyin derim en azından birkaç hafta sonra olun
iremss Minnakelifim03 3 aydan sonra öneriliyordu ama sağlık bakanlığı yeni yazı yolladı artk en baştan da olunabilir diye doktorunuza danışın önce
Sulesaglam Minnakelifim03 hastaneye gidip sormalısınız bence olmanızı tavsiye ederim şuan 13 haftaligim sürekli olucam olucam erteledim ve dün covid testim pozitif çıktı 2 aşım olduğu için çok ağır geçirmedim ama eşimin 1 aşısı var o benden daha ağır geçirdi 3 aşısı olanlar çok hafif geciriyormus
Eminedmr Minnakelifim03 biontech için doktorum 5aydan sonra demişti ama çin aşısını 3aydan sonra yapıyorlar
Suigeneris Minnakelifim03 ben 11+5 günde oldum 3 dozunu. Doktorum mutlaka ol aksatma demişti. Bir zararı yok olmamak daha sıkıntılı dedi
Beboicinburdayim Bana doktor 12.haftadannsonra ol demişti. Bebeğin organları gelişsin bekle sonra istersen olursun dedi. 12.haftanin dolmasını bekleyin isterseniz
ressamistanne Minnakelifim03 16.haftada ol demişti doktorum korkudan 26 da oldum keşke daha önce olsaydım
Edagg Minnakelifim03 bence bunu burdaki kimseye sormayın herkesin yorumu farklı dr başvurun en iyisini onlar bilir.