Zehra9616 Alparslaninannesii hamster besledik oglum istedi sufle’ydi ismi cok findik yedirmis oglum hakka yurudu 2 ssne sonra evde dolasip duruyodu oyle sisko sisko 😀
Zehra9616 Alparslaninannesii herkesin fare demesi disinda guzel hayvanlar 😂koynunda kedi gibi uyuyo 😊
MihrimahVeAnnesiii Alparslaninannesii Ben cesaret edemezdim bezli poposunu sallaya sallaya yürürken gider bir tane şaplatırim sevgiden zarar veririm hayvana 😂
Alparslaninannesii MihrimahVeAnnesiii hahah bende sevgiden sıkıp sıkıp sevesim gelir öpe öpe bitiririm ama dikkat edecem😂😂
Armess_loya Deletedmom_33 mübarek trt belgesel gibi, bütün hayvanların isimleri cisimleri tıslıyanları foslayanları abowww ben kediden köpekten korkan biri olarak helal olsun der şapka çıkartır, saygı duruşuna girerim efenim😬🌸🙈
pusatmom35 Alparslaninannesii ördek,civciv, tavşan bunları besledim ve hepsi evde kokuyor evde beslenecek hayvan değil. Şimdi de kedim var evet onların da gözleri gece parlıyor ama korkacak bisey yok😁
Alparslaninannesii pusatmom35 İste benim panik atak oldu kedi gece birgün eve girmiş uyurken çok kötü olmuştum o gün yağmurlu gün heryeri çamur etmişti 😭
Beyzanuraslan Alparslaninannesii Kedi kafesi alıp onda bakmıştım ben. Tavşanımın cinsiyetini bile bilmiyordum😅
Alparslaninannesii Beyzanuraslan hım anladım cnm bilmiyorum valla bir ördek alalım bakım bakarım birde tavşan almışız 😂
Eloshi Alparslaninannesii ordek hollanda tavsani kedi balik kus hepsini besledim bekarken:)) simdi sadece kopegim var bakimi en kolayi bna gore digerleri bahceniz yoksa evde bakilmaz cok kokuyor ozellikle tavsan ve ordek cok zor tavsan her yeri kemiriyor 10 kilo olmustu artik yavrulari olunca ciftlige birine sahiplendirmistm ordek zten kokusundan evi terkedersin:)