TuanaSK merveanberoglu evet gittim yine büyümemiş çok dirençli dedi bu ay yeter gebelik testi yap negatif görünce reglini ol 3. Günü gel dedi . Ama klomenim biteli 3 gün oldu o biter bitmez ertesi günü çağırdı büyüme olmamış olması normal olabilir mi ? Klomen bittikten kaç gün sonra doktora muayene olmak gerekiyor bilmiyorum kasıklarımda ağrım var çok
merveanberoglu TuanaSK benimde öyle oldu işte kuzum büyüdü ama yeterli değildi benimkide çok direnç göstermişti femarada da çok direnç gösterdi bi sonraki aşama ne olur bilemicem. Sana ne dedi gittinmi tekrar
Gamzecem TuanaSK canım geçen ay bende aynı surecten geçmiştim ben femara kullandım benimde buyumemisti malesef duphaston kullandım regli oldum sonra tekrar femara kullandım çok şükür büyüdü gelişti çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim h.sonu kan vericem 🌺
TuanaSK merveanberoglu yok gitmedim yine regl olmayı bekle dedi testlerde silik çizgiler görüyorum o yüzden gitmedim ama gebe değilmişim. Tarlusal içip adet olacağım sonra başka doktora gideceğim inşallah
sadett TuanaSK 1 kutu ile bnmfe yeterince olgunlpasmamisti . Macamax diye ek ilaç yazdı . Sonra olgunladti . İğne yaptım bekliyorum
sadett merveanberoglu adetin 5.gunu klomen kullandim 1 kutu . 1 hafta sonra kontrle gittim .yeterince olgunlaşmamış olunca macamax önerdi .3 gün kullanıp tekrar gittim sonrasında çatlatma iğnesi yaptım işte .
merveanberoglu sadett yine 10 gün kullandın yani. İyide ilkinde o ilaçla zaten direnç gösterdi neden dozunu yükseltmediki adetin ne zaman
Villanelle Ben olan sadece 2 folikülün bile büyümesi için yüksek dozlarda gonal-f, merional ve menopur kullandım.