cinderella Kızlar 35+2 günlük hamileyim kuaförde saçlarımı boyatmaya çekiniyorum bi zararı olur belki diye ama evde kendim açık hvada boyasam herhangi bi boyayla?? Boyattınız mı hiç hamileyken sizde saçınızı
YavuzunSelini cinderella Ben palettenin boyasiyla boyadim hem boyattim hem kestirdim hicbi sorun olmadi cok sükür 😊
cinderella YavuzunSelini aslında boyanın bi zararı olmuyo bence demi ama bazı doktorlar hayır boyatmayın diyolar çok korkuyorum bişey olcak diye cesaret edemedim valla bu zamana kadar
YavuzunSelini cinderella Ben bi sorun olacagi dusunmuyorum doktorumsa boyayabilrsin demisti makyajda yapiyoruz sonucta onlarda kimyasal 😊
Gulsahh Boya kimyasal ve kana karisiyor cocuga zarari var bir cok uzman bitkisel boya tercih edersenjz sorun olmayacagini soyluyor ama ben ona bile riske atmiyorum
aren6161 Gulsahh krsınlıkle👍 bn makyaj ble yapmıyrum uzun suredr yani boyamazsak ölmeyız dogurunca boya rahtca akln kalmasn ıcın eahat etsn en guselı
Frida Loreal Paris Casting Creme Gloss kullanıyorum ben amaonyaksiz koku olmuyor zaten siyah yaptığım için 15 dakika tutup yıkıyorum 36 haftalığım ben de yarın boyayacağım yine. Ürün Gratislerde vb. yerlerde oluyor.
Elcnerdgn Canım hiç bir sorun olmuyor, kuaförde de evde de nerde istiyosan boyatabilirsin. Ama bu sıralar kuaföre gidersen malum Bayram dolayısıyla cok kalabalık ordaki fazla işlemler kokular biraz seni etkileyebilir ama onun dışında bebekle ilgili bir sorun teşkil etmez
Ozteber 37 haftalığım doktorum başından beri izin vermedi kanıtlanmış bi zararı yok neden bebeğine bişey olma tehlikesini yasayasinki dedi. Bende boyamıyorum doğumdan sonra insallah
Dilekahinzen Ben perşembe günü nature organik boyayla evde kendim boyadım bi sorun olmadı. Rengi de hoşuma gitti koyu kahveye boyadım kendi saçımın rengine ama çok koyu olmadı doğumdan sonrada bunu kullanayım diyorum 😄