dilaaaraozturk Kızlar en çok hangi zamanda kilo aldınız yani son 3 ayda mı yoksa 2. Trimesterda mi daha çok kilo alıyor anne
ggkca dilaaaraozturk ben 2. Trimester de çok aldım, son trimesterde mide yanması falan oluyor birde bebek iyice büyüdüğü için mideye çok baskı yapıyor, insan daha çok açıksa da azar azar yiyor.
gldn065807 dilaaaraozturk şuan 7 ayim. Doluyor bence bundan sonra alınıyor ki ben öyleyim 31 haftama giriyorum 5 kilo aldım 26 haftama kadar hiç almadım nerdeyse
dilaaaraozturk ezgi0901 bana da öyle geliyor şuan 26. Haftadayım ona göre son aya kiloyu hesaplıycam 😂
ezgi0901 dilaaaraozturk mesela şöyle oluyor 30 dan sonra sen diyelim bi kontrolde 2 kilo aldın, ama 500 gramını bebiş almış. Ya da onun senden daha fazla aldığı bile oluyor. Ama 20 li haftalar öyle değildi ben alırdım 4 kilo bebiş alırdı 100 gram 😂😂😂😂
dilaaaraozturk ezgi0901 evet ya çok sinir bozucu 😂 kaç kilo ile hamile kaldınız ve toplam kaö kilo aldınız
Cilekveannesi2792 Kilo en çok 2. Trimesterde aldım ben simdi sona doğru yaklaşırken iştahsızlık oluyor 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım. 36+4 deyim 9 kilo aldım
dilaaaraozturk Cilekveannesi2792 toplam mı 9 kilo aldın bide galiba son aylarda bazıları kilo da veriyormuş
esrasilgu 77 ile hamile kaldım hiç kusmam vs olmadı zaten 20. Hafta ile 30. Hafta arası hızlı aldım suan 37+2 toplam 9 kilo almısım 9 kilonun 6 kilosu 20 ile 30 hafta arasında alındı