Ruveyda_baskapan O kadar heyecanlıyım ki daha 9+1 olmamıza rağmen bebişime kıyafetler almak istiyorum, biliyorum çok erken. Siz ne zaman başladınız ? 😍
Sule5567 Ruveyda_baskapan canım beyaz zıbın bakım malzemelerı hem erkege hem kıza. Gıden seylerden alabılırsın cok ıstıyosan
bebisveannesiiii Ruveyda_baskapan 22 haftamdayım daha başlamadım 26 haftadan sonda başlamayı düşünüyorum
Aysunozb 20 haftalıkken başladım 28 haftalığım hersey tamam hemen hemen bi banyo küveti ile bakım malzemeleri kaldı🌸😊
GriMavi Aysunozb bende sizin gibi 18. Haftamdaym hic bişey almadım bilerek Haftayı bekliyorum detaylıya gircem Detaylı çıkışı 3 -5 bişey alırım şimdilik. Erkenden alınması taraftarı degilm
Aysunozb GriMavi evet bnde detaylıdan sonra aldım cinsiyet değişimi olur diyee şimdi beşiğine kadar tamam çabuk bitiyo 2 ayda eksikler bence. Bir tek benim eksiklerim kaldı gecelik terlik vb
Ruveyda_baskapan Sule5567 evet ama almaya korkuyorum bişe olurda onları görürsem çok kötü olurum sonra diye, ben biraz psikolojik olarak endişe halindeydim de azıcık 🤦♀️
Sule5567 Ruveyda_baskapan o zman biraz daha bekle canım kendını hazır hıessettıgınde alırsın ama soyle bıseyde var yanı Allah korusun her an hersey olabılır dogumdan oncede sonrada 10 yıl sonrada o yuzden oyle dusunme herseye olumlu pozitif bak canım
Ezgiduru Ruveyda_baskapan 13+6 yim kiyafet değil de diger gereçleri 1 2 hafta icinde alacagim. Mesela kuvet, tırnak makasi, tarak seti, gogus pedi, burun aspiratoru, emzirme onlugu, ates olcer, reflu yatagi falan.
Sule5567 Ruveyda_baskapan Dogru canım sen de haklısın ama ben son 2 ay kala falan basladım alısverıse hem maddı acıdan zor oluyor hepsını sıkıstırıyosun kac ay eskıye falan dustuk sırf ondn dolayı bırde cogu seyımız hediye oldugu halde besık bebek arabası dolabı falan hediyeydı bız bakım ürünleri kıyafet ıvır zıvır falan. Aldık sadece yınede zor oldu hersey pahalandıgı ıcın kıyafeti bıle abartmadım
Ruveyda_baskapan Sule5567 Allah verir kolaylığını sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi sorun değil eksiği olsun ama sağlıklı olsunlar