Ozgeliz thetkc çocuklarımız hemen hemen aynı yaşdaymış benimde oğlum 3,5 sayılır 4 e girecek nisan ayında Kızımda 2,5 sayılır Ağustos da 3 e girecek Nedir üç numaralınızın cinsiyeti 🥰
thetkc Ozgeliz Maşallah 🧿🍀🥰 Bizim oğluş Haziran da 4 olucak, kızçe Aralık da 2 oldu 🍀 Gerçekten yakın yaşları sizin minnaklarla 🥰 Bir oğluş daha geliyor 🙈
Esma46800 31 yaşındayım 10 yaşında oğlum var 5 sene önce 11 aylıkken sma tıp1 hastası kızımı kaybettim yaşasaydı 5 yaşında olacaktı😔şimdi de 19 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla gelişip büyümesini bekliyoruz
biranne3cocuk Kızım 9 yaşında Oğlum 7 yaşında Minik oğlanda 34.haftasında 🤭 3.sezeryanım olacak sezeryan için gün alanlar var mı acaba 😊 Çok heyecanlıyım.
Ozgeliz biranne3cocuk benimde oğlum ilkim normal doğum ikincisi sezeryan oldu makat pozisyondaydı inşallah üçüncü normal doğum olur
nalansrt Lanba benim oğlumda var bana ardına erkek olur dediler ama Allahın izniyle çok güzel bir kızım olucak inşallah 😃
Kelebek1388 Bende varım ama ilk bebeğimi kanserden kaybettim 5.5 yaşında bi kızım var şimdi de 10 gün sonra Bi oğlum olacak inşallah
Ozgeliz Kelebek1388 başınız sağolsun 😔 Allah diğer evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah hiç bir anne babaya evlat acısı göstermesin
Ozgeliz nalansrt hiç onunla alakası yok bence benim oğlumun alnında morluk vardı ne alakaysa herkes ikincinde erkek olur dedi ama güzel kızım oldu 😍