Ozgeliz Momcrowns oğlum daha sakin ama kızım çok zor bi bebekti çocukluğuda öyle tek duam üçüncü oğlum gibi sakin olsun 🤲🏻 Sizin çocuklarınızın cinsiyeti nedir
Ozgeliz Zeynosunannesii baya zor oldu bu aralar tam rahatladım derken üçüncü oldu benim eşim çocukları çok çok seviyor sevdiği kadarsa ilgileniyor bakıyor 🧿😍🙏🏻
iki_tospik_annesii Minnakhayaller Doktorum bana paylama aşamasına gelmiş dedi Çok şükür daha kötü olmadan doğum yaptım Tabi herkese aynı olucak diye birşey yok cnm sen kendini korkutma
Ozgeliz kivirciginannesi bende sizin bu tarz sorunuza anlam veremiyorum rabbim nasip etmiş ki olmuş ne diyeyim bende o gücü gördü heralde Karşınızda ki hamile daha hassas olabiliyor tıpkı sizin gibi o yüzden kelimelerinizi güzel seçerseniz sevinirim :) hoşçakalın
Ozgeliz Minnakhayaller oğlumu normal doğurdum kızım makat pozisyonda geldiği için 4cm ile sezeryana alındım
Ozgeliz Berru şaka değil şükür ki gerçek yurtdışında yaşıyorum destek almadan bakıyorum yani annem Türkiye’de kayınvalidemler burda ama oda yaşlı o yüzden yalnız bakıyorum oğlum 7 aylıktı kızıma kazara hamile kalmışım tabiki çok zorluğu var en büyük destekçim eşim 🙏🏻🧿🤍
-momymomy3 Ozgeliz 5 yaşında büyük oğlum 2.5 yaşında küçük oğlum 32+6 haftalık kızıma hamileyim süpriz yumurta oldu küçük hanım 😊
Ozgeliz Sinem_20 şimdi bazıları damlar 😂 ayy şaka mı bu ayy zor olmadı mı ayyy insna vücuduna neden bunu yapar ki 🤣 hayır kadının kadına dediğime bak hepimiz şurda iki canlıyız hassasız yani ama demi :)
Sinem_20 Ozgeliz Herkesin kendi hayatı kendi vücudu kendime güvenmişim yapmışım kime ne…😁 Ben halimden memnunum çok şükür iyikide doğurmuşum sefam olsun🥳😂
Asssrl 23 yaşındayım iki oğlum var biri 4 yaşında biri 1yasinda 16 haftalık hamileyim bunada kıza benziyor dedi doktor,😃
kubra_15_07 Ozgeliz ben de varım 🙈 Oğlum 11 yaşında Kızım 6 yaşında Şimdi 33 haftalık hamileyim oğlan 🥳
iki_melek_annesi Ozgeliz Oğlum 13 yaşında kızım 12 yaşında şimdi ise 29 haftalık hamileyim kızım olacak Allah izin verirse bu arada 32 yaşındayım