Berru Ozgeliz şaka mı bu .isteyerek mi oldu yoksa kazanı bir yaş arayla gerçekten aklım almıyor.Nasil bakıyorsunuz ikiside çok küçük valla maşallahiniz var .benim kızım 12 yaşında oğlum 8 yaşında,şuan 27 haftalık gebeyim nasıl bakacagimi bilemiyorum
Ozgeliz Berru şaka değil şükür ki gerçek yurtdışında yaşıyorum destek almadan bakıyorum yani annem Türkiye’de kayınvalidemler burda ama oda yaşlı o yüzden yalnız bakıyorum oğlum 7 aylıktı kızıma kazara hamile kalmışım tabiki çok zorluğu var en büyük destekçim eşim 🙏🏻🧿🤍
Firdesy Berru Sizinle aynıyız benimde oğlum 12 kızım 8 yaşında spiralle hamile kaldım 29 haftalık hamileyim 😄bende korkuyorum aslında bu devirde 3 çocuğa nasıl yeterim diye ama Allah’ım nasip etmiş bunda da vardır bir hayır inşallah
Berru LawyerEce ya gerçekten nasıl cesaret ediyorsunuz .gençlik herhalde yoksa insanın başka türlü gözü kesmez diye düşünüyorum
LawyerEce Berru Pek genç değil yaşım bence ama 28 yaşındayım. :) Bana kalsa 1 kızım 1 oğlum yeterdi korunurken kaldım zaten. Ayrıca eşimle ikimizde meslek sahibiyiz durumumuz şükür iyi bir ortam da büyüteceğim. Gözüm kesiyor çok şükür. Tercih meselesi. 🙂
Berru LawyerEce yalnıs anladınız galiba mutlaka iyi bir ortamda büyüyecektir ben sadece nasıl cesaret ettiniz diğer çocuklarında yaşı küçük diye sordum yoksa beni ilgilendirmez tabi.Pek genç değilim demişsiniz ama ben ilk cocugumu 27 yaşında doğurdum.Hani gençsiniz 😉
Ozgeliz kivirciginannesi valla çok çok zorlanıyorum ilk doğumum oğlumu doğurduğumda fıtık olmuşum fark etmedik kızımda tetikledi sonda geçti şimdi gebelik de geri fıtık geldi çok zorluyor
Miniktosbaa Ozgeliz büyük kızım 7 yaşında ortanca 3 yaşında karnımdaki sürpriz oldu bize 17 haftalık gebeyim Erkek 🌸
Ozgeliz Zeynosunannesii baya zor oldu bu aralar tam rahatladım derken üçüncü oldu benim eşim çocukları çok çok seviyor sevdiği kadarsa ilgileniyor bakıyor 🧿😍🙏🏻
Zeynosunannesii Ceylanefe41 öyle canım yaa bende tek kızım bı kiz bi oglandik hep özeniyorum öyle kız kardeşi olana rabbim banada ikinci kızımi gönderiyo ins ben teyze olamadim bı en yakın arkadaşım vardı onuda covitten kaybettim şimdi diyorum kızlarımın teyze olduğu günleri görebilirim ins
Ozgeliz Minnakhayaller oğlumu normal doğurdum kızım makat pozisyonda geldiği için 4cm ile sezeryana alındım
Minnakhayaller Minnakhayaller iki_tospik_annesii aa sıkıntı oldumu 20 ay olmasına rahmen benimde 22 ay oluyor sezeryan arası çok korkuyorum zor gecicek diye
LawyerEce Berru Üzgünüm o şekil sorunca hesap sorar gibi olduğu için o şekilde bir üslup kullandım. :D Ama gençliğin çocuk doğurmanın vs. yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum yaşımın genç olduğunu kendimce de sanmıyorum size göre genç de görünebilirim. Bence değil. 🙋🏼♀️