ikizlerinannesi97 Ozgeliz ben varım 👋 İkiz kızlarım var 7 yaşındalar Ve 14 haftalık hamileyim Cinsiyetimiz belli deil henüz 🥰
Elifkzlcn Ozgeliz İlk oğlum 10 yaşında 2. Oğlum 11 aylık şuan 4 aylık hamileyim cinsiyetini bilmiyoruz
ElifSencan123 Kızım 3 yaşında ikinciye hamileyim oda kız etrafımdaki insanlar 3.erkek olur inşallah diyolar çok bozuluyorum 😏
Zeynosunannesii ElifSencan123 bende ikinci kziima hamileyim bekliyorum böyle cümleleri banada başlarlar
Ozgeliz ElifSencan123 en nefret ettiğim laf budur . İki oğlu olana bunu demezler hiç duymadım ama ikinci kızına hamile olana ah inşallah üçüncü erkek olur derler . Banada diyorlar inşallah üçüncü erkek olur hayır zaten oğlum var kızıma arkadaş olsun kızım yalnız kalmasın
Ozgeliz ElifSencan123 hiç duymayın valla kız evlat bereketdir bizde üç kız kardeşiz ablam benim arkadaşım kız kardeşim benim arkadaşım iyiki varlar annemize de arkadaş olduk
Ozgeliz Zeynosunannesii benim en nefret ettiğim cümleler .. sanki kız evlat iyi değilmiş gibi berekettir valla inşallah üçüncümde kız olur 🙏🏻
Puddingin Ozgeliz oglum 3 yaşınsa, ikizlerimiz olacak haftasonu açıklicaz ne olduklarını🤣 bize de sürprız tabi tahminim var gonlumden gecen de var… sma hsyirlisi ve sagliklisi insallah
Burcu_akbb Ozgeliz Mayısda 30 yaş olcam🥰 erkenden anne olmanın avantajı ama şimdiki aklım olsa sizin gbi Arka arkaya yapardım Çünkü böle aralıkta enzoru okul süreci😵💫
Ozgeliz Burcu_akbb bende 93 doğumluyum Oğlum 2018li Kızım 2019 😍 zor geçti ama geçti o günler inşallah üçüncü çok akıllı olur
Anil_Aras35 Ozgeliz bende 3.yü bekliyorum 10 haftalık. 2 oğlum var biri 10 biri 6 yaşında kız olsun çok istiyorummm hayırlısıyla bir kızım olur inşallah 🤲 amin
Meltemkrkmz Ozgeliz 6 yasında ve 3 yaşında iki oğlum var şimdi 3. Cü gelecek inşallah Kızımmmm geliyor 🤗🥰 sürpriz oldu bızede 🙈🤭🤭🤭
Yldzmrv5 Ozgeliz yaaa ne güzel maşallah canım benimde 3.cü 5 yaşında bir oğlum 8 aylık diğer oğlum Şimdi 3.cü yolda ben henüz 8 haftayayım Bi kızım olur belki 😉hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Mavistez Ozgeliz ilk kızım 6 yaşında ikinci kızım 2 yaşında başka düşünmüyordum supriz gebelik oldu 23 haftalık oğluma hamileyim 🤗