Ozgeliz B1983 olsun canım ama tabi her iki duyguyu da tatmak istiyoruz o ayrı 😊 Şahsen ben ilk oğluma hamileyken kızım olsun istiyordum oğlum oldu İkinciye hamile kaldım bu kezde yine oğlum olsun oğluma arkadaş olsun istedim çok şükür bal kızım oldu Şuan üçüncü de asla ayırt edemiyorum kızım olursa kızıma arkadaş Oğlum olursa oğluma arkadaş her iki şekilde de çok sevinecem 🥰🙏🏻
B1983 Ozgeliz oncelikle saglik tabi ama her anne kız bebek ister benimde oglanlar pes pese oldulqr iyi oldu arkadaş 12 yil sonra bebek ne olursa olsun zaten cok sevilecek birde farkli olunca tabi 2 kat oldu sevincimiz cok şükür rabbime🥰
Nurhan88 Ozgeliz Büyük kızım 14 yaşında Küçük kızım 13 aylık Şimdi 17 haftalık hamileyim Oğlum olucak nasipse
Berru Firdesy aynı haftalardayiz siz kaç yaşındasınız.benim yaşımda 38 .Elbette Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gulergulmez Ozgeliz. Öncelikle sağlıkla alın inşallah kucağınıza ☺️ Benim de oğlum 8 yaşında, kızım 6 yaşında, 5+2 hamileyim ve cinsiyetin hiç önemi olmasa da ölüyorum şimdiden meraktan😂 Sabrınıza hayran kaldım😀
Ozgeliz Gulergulmez hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah 🙏🏻 Ya zaten yurtdışında yaşıyorum burda çok az ultrasona alıyorlar öyle devamlı gitmek yasak bi başında ortasında detaylı ve sonunda bakıyorlar ve en az 5-6 aylık olmadan da cinsiyeti kesinlikle demiyorlar eee o kadar bekleyecez az daha bekleyelim doğumda süpriz olsun dedik 🥰😂