goldumsu Merhabalar yavaştan ihtiyaç listesi oluşturacağım lakin bunun gerekliliği hakkında emin olamadım. Eski postlardan baktım ama yeterli yanıtı bulamadım. Olursa olur olmazsa olmaz bi ihtiyaç mı? Ev hanımıyım muhtemelen sürekli bebeğimle olacağım.
Ozge2805 goldumsu ev hanımıda olsan canım çok gerekli bende gereksiz diye düşünüyordum ama bebegim 6 gün yoğun bakımda kaldı ve süt sağıp götürmek zorunda kaldım mochi ile çok zorlandım ama o bile olmasa işim küldü elektirikli almanı tavsiye ederim bazen göğüslerin dolduğunda bile sağ köşeye koy içir Yani
UmutsuzPolyanna goldumsu ben doğumdan önce almadım doğumda bebek emmeyince aldık hemen temin edilebilir bi şey doğum öncesi demirbaşı değil bence diğer öncelikler alındıktan sonra duruma göre alınabilir
Edanurkeles goldumsu aslında sadece çalışan bayanlara özel değil bu.Göğsün dolar şişer sağmam gerekebilir.Ya da Allah korusun bebek erken doğar küveze girer o zaman kesin gerekli zaten.Benim 9 gün sonra dogumum var parayla almadım akrabam gönderdi lazım olacak mı bilmiyorum.Ama bir hayli pahalılar isterseniz doğumu bekleyin gerek duyarsanız da alabilirsiniz heryer de satılıyor zaten
kartanesi02 goldumsu ben şahsen hiç ihtiyaç duymadım bence ihtiyacın olursa al tüm eczanelerden ulaşabilirsin nasıl olsa benim fikrim bu yönde 😊
goldumsu Ozge2805 çok teşekkür ederim yanıtınız için. Bazıları diğer postlarda ev hanımıysanız ne gerek var tarzında gönderiler paylaşmış bende arafta kaldım. Elektrikli olanlar aklımda bazıları aldık kullanmak bile gerekmedi boşa gitti paramız vs. demiş bende o yüzden sorayım dedim
Yadebal Ozge2805 benimde Doğum sonrası sınavlarım var sınavdan sınava çocukla olmayacağım sadece o süre zarfında yeterli olur mu mochir sizce
Ozge2805 goldumsu rica ederim nedemek benim bebegim tam 40 .hafta suni sancı ile başlattık ve nedeni bilinmeyen bir kusma ile ertesi gün zaten emdiğini çıkardığı için sarılık oldu o yüzden yoğun bakımda yattı ve çok pişman oldum elektirikli almadığıma o andada zaten doğum ücretimiz bizim baya yüksekti onu öde şunu al derken tekrardan elektirikliğe sıra gelmedi ama mutlaka al canım phılıps ve lansinoh ikisinden birini tercih et
UmutsuzPolyanna goldumsu 5 yıl önce lansinoh almıştım o zaman en iyisi o demişlerdi ama şimdi ondan daha iyileri de vardır diye düşünüyorum elektrikli bu arada Manuel değil
goldumsu kartanesi02 evet bende ilk etapta öyle düşündüm ama işlevsel bi ürün almak isterim o yüzden elektrikliler aklımda ama sürekli ekstra zamlar geliyor uygun yakalarsam alayım diye önceden araştırma içerisine girdim
Yerfistiklarininannesi goldumsu eger sezeryan ise ihtiyaç oluyo sutumun gelmesini sağladı ben eltimden alip dezenfekte edip kullanmıştım sonra ihtiyaç duymadım meme reddi yaşayınca yeni bi tane almak zorunda kaldım yani şöyle bence simdiden alinmasi gereken bi ihtiyaç degil sanirim hastanelerde de ilk etapya isteye biliyorsunuz
Hilalbasak goldumsu cnm sezeryanda süt gelmiyor kesinlikle elektirikli benim işime yaradi manuelde aldik ama yani bir iki damla cekiyor ve cok yorucu oluyordi