Kızlar Elhamdulillah sonunda bende doğurdum.Kucağımda minik prensesimi emzirirken yazıyorum bunları🥰
20.01.2022 doğum randevum vardı eğer o gün sancım açılmam çıkmazsa bi hafta sonra tekrar gel diyeceklerdi.Bir nevi rutin kontrol.Hastaneye gitmeden bir gün önce evimi falan temizledim bi yandan dua ediyorum Allahım nolur kızımla döneyim geri eve diye 😁
Neyse hastaneye saat 10’da randevum vardı eşim ben büyük kızım gittik.Sadece beni aldılar onlar arabada beklediler.Kontrolde doktor suyumun fazla olduğunu doğumu başlatmamız gerektiğini söyledi.Zaten su fazlalığım vardı bebekte iriydi.Bunlara ek olarak kızım iki gündür çok az hareket etmişti.
Yatış verelim diyince gözlerim doldu doldu geldi.Benim aklım aşagıda babasıyla birlikte olan prensesimde.
Suni sancı vermediler ilk başta Nst bağladılar sancı yok saat 11’de açılma da yok.Altımdan jel gibi birşey verdiler.Açılmayı kolaylaştırıp kasılmayı arttırıyormuş.İlk verdiklerinde pek etki etmedi agrım vardı ama adet sancısı gibiydi.Akşam 8 gibi tekrar verdiler açılma sadece bi parmak kadarmış.Tabi bu saate kadar 4 defa Nst bağladılar.Saat 8’den sonra agrılarım başladı ama adet sancısının daha ağırı bir agrıydı doğum sancısı falan değildi.En çok belimin agrısı öldürecekti beni.
Gece oldu yok uyuyamıyorum en son saat 2 gibi koyun saya saya yarım saat uyumuşum.Uyandım tekrar dolana dolana 3.30 gibi tekrar uyudum saat tam 4.20 de sancılarıma uyandım.Çok şiddetli sancılarım vardı belli doğum sancısıydı.O saate kadar da hep Meryem suresi dinledim yanıbaşımda.💕
Ebeyi çağırdım.Çok ilgili biriydi yurtdışındayım müslüman olsa Allah razı olsun derdim ama müslüman değil.Rabbim islam nasip etsin diyeyim.Tam iki saat masaj yaptı bana.Neyse geldi kontrol etti bi baktı 4 cm ayrılmadı hiç yanımdan hemen kolumdan suni sancı verdi.Nefesimi güzel kontrol ettim.Ebe ile birlikte asla yatakta yatmadım squat çeker gibi hareket yaptım başımla ellerimi yatağa dayadım.Vucudim yerde bacaklarım açık bi şekilde eğilip kalkma hareketi yapmaya çalışıyorum o ahrıyla ne kadar yapabilirsem🥺
Neyse saat tam 6.00 ene kontrol etti 7 cm açıklık var dedi benim hafif sesim çıkmaya başladı.Afedersiniz büyük tuvalet hissim geldi ebe hemen geliyorum arkadaşı çağırıp bekle ıkınma dedi.O çıkınca haykırarak Allahım 10 dakikaya kalmaz doğurayım nolur diye dua ettiğimi hatırlıyorum😂
Ebe geldi dedim benim tuvaletim var yap önemli değil dedi ben hala aynı pozisyonda ıkımma hissim arttı.1-2-3-4 derken dördüncü ıkınmada bir oh çektiğimi hatırlıyorum ebem alttan kızımı tuttu🥺Ben haykırarak ağlıyorum tabi 🙈🎀Sonra beni kaldırdılar yatağa yatırdılar hemen Kızımı çıplak vücuduma koydular tam bi saat💝🥰O sırada plesentadan kan aldılar.Onu çıkardılar.Doktor hanım geldi dikiş attı yırtılmam vardı kızım biraz iri doğdu.Hiç hissetmedim ama sadece uyuşturmak için iğne sokarken biraz hissediyorsunuz ama doğumdan sonra sinek ısırığı gibi geliyor size🥰😂O sıra ebem bacaklarımda kanları falan siliyor elimi falan tutuyor.Eşim doğumuma yetişemedi😂kızımın yanındaydı o sancıyla arayamadım da.Kızım doğduğu dakika bana yazmış’Aşkım naptın agrıların nasıl oldu diye’Görümtülü aradım baya bi şaşırdı hemen çıktı geldi🥺💝
Kızım göğsümü hemen aldı şükür 🌸Sütümde var 💞Dediğim gibi pozitif mi negatif mi siz karar verin💝💕🥺