Lime40 Arkadaşlar anne karnında bebeğe kilo aldirmak için uyguladığıniz ve memnun kaldığınız ne var ?
Pkr Lime40 valla ben hurma muz kaşar peyniri çok yedim ama yine 2900 doğup 2600 e düştü kilosu. Birazda genetik sanırım eşim ve bende zayıf doğmuşuz amq sonra toparlıyorlar hemen
Saelif Lime40 valla hersey yiyorm ama beyaz peynir kasar yogut muz ceviz kuru yemis cok asiri yiyorum ayva bebegin önde dedi doktor sagliklimi besleniyosun dedi evet cok yiyorm saglikli seylerde sali gunu gidicem simdi ne kadar olmustur bilmiyorm 🥰
Esraliiii Lime40 minyon olacaksa ne yersen ye olacağı kadar oluyor genetik önemli faktör sağlıklı olsn minyon bebelr daha çabuk toparliyor
Gokce_21 Lime40 genetık faktorler cok etkılıyor.bazen ne kadar yersen ye kılo almıyor fazla.gene çekıyor.bn çok yemek yıyen bırısı degıldım hamıleyken 12 kg aldım.4 kg dogdu oglum.diğeri 3.550 kg dogdu.biz iri doğan bebeklermişiz gene çekmiş.(ben 4.500 dogmusum😁)
NaimeYilmaz Pkr Her bebek doğumdan sonra hastane çıkısında 200-300 g kaybeder bunun nedeni ödemin gidiyor olması🙏 Genetik kısmına katılıyorum. Bebeğin kilosunu bence de annenin yiyip içtikleri ile bağlantılı değil.
Maaaile Tahin pekmez,muz,soda,süt,kaşar,bebek bisküvisi. Tabi sekeriniz ve kilo probleminiz yoksa bunlar guzel aldırıyor.
Lime40 Esraliiii ne ben nede babası minyon değil ki beslenmeme dikkat etmem lazım önde gidiyordu bu hafta az almış 😞 iNSALLAH düzelir
Atiyedmrsu Sade soda da içmelisin yoğurt ve sütün yanında kemik gelişimi ve kilo alımı için çok faydalı ben öyle kilo aldırmıstm bebeğime
Lime40 Gokce_21 MAŞALLAH MAŞALLAH darısı başıma ben çok zayıf eşim tombik doğmuş iNSALLAH ona çekmiştir diyelim 😌
Husneeeeee Lime40 Bende yemekten hiç kismadim herşeyi yedim ilk kızım 40 haftalık doğdu 3000 kg şuan 39+2 deyim oğlum olacak oda 3500 kg herşeyi yiyorum canım ne isterse sağlıklı dogsunda kilo önemli değil
Lime40 Husneeeeee Bende yiyorum ya ama bu ara progestan hapı kullanıyorum o karaciğer enzimlerimi bozmuş belki ondan alamamıştır bebek diye düşünüyorum artik