Havvaa77 Doktorlarınız ne dedi bebişlerin sağlığı yerinde mi ?? Kaç cm ve kaç kilolar? Doğumla ilgili konuştunuz mu ? Sizler nasılsınızz♥️♥️
Edanur_Oz2 Havvaa77 bugün tam 33 haftaligim 31+6 da gitmiştik diğer kontrolümüz 35. Haftada olucak. Şuan herşey yolunda sadece haftasına göre kafası 10 gün büyükmüş ama bi sorun yokmuş bakalım takip edicek doktorumuz bu durumu. 1.900 gramdı 31+6 da🤗🤰
Busrabaksii Havvaa77 33+4 oldum bende en son 31 de gitmiştim 1800 gram -43 cmdi. Diğer kontrol 35 haftalık iken 10 günümüz var ☺️
Oznurkk Havvaa77 dün gittim.33+6 da çok şükür her şeyi iyi haftasına göre uyumlu 😍 Doktoruma hangi doğumu önerirsiniz dedim. Şimdilik bunlar için erken 37-38 haftada konuşabiliriz. Ama bana kalsa sezaryen olmasını isterim hastalarımın. O kadar ağrıyı niye çeksinler ki .ayrıca ne bebeğe ne anneye hiçbir yararı yok normal doğumun. hatta risk açısından daha riskli normal doğum felan dedi. Bunu diyen de özel hastane doktoru değil fakülte doktoru onun için içime kurt düştü 😕
Pirayeada Edanur_Oz2 benimki de kafası 10 gün ilerde neden acaba doktor kafası büyük olabilir dedi ama benim eşimin kafası küçük
Havvaa77 Edanur_Oz2 bana da 26 şubatta da alırız dedi ben sezaryen düşünüyorum deyince. 33+0 da gittik tam kilosu 2 kilo 20 grammış 😃😃
Edanur_Oz2 Pirayeada neden olduğunu demedi canım ama beyin acısından bi sıkıntı yok sadece büyük dedi bizde de yok öyle büyük kafalı. Takıp edeceğiz sadece dedi. Araştırdım da can sıkacak bi durum yok şu anlık
Edanur_Oz2 Pirayeada tabii. Illaki takılıyor sanırım sadece koca kafalı olacaklar 😁 sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil
Semaen Oznurkk yerinizde olsam bir dk durmam degişirim ben 29 haftalık gebeyim doktorum makat geliş oldugunu seZaryen düşünmemi söyledi hemen sildim attim başka doktora gidicem bana belki dönücektir daha vakti var deseydi böyle olmazdı bazen doktorlar şaşırmış olmalı diyorum normal yolla dogum yapabilicekken kafanıza sezaryeni sokması ne saçma
Havvaa77 Oznurkk bende sezaryen istiyorum dedim 26 şubatta alabilirim dedi 😃 ama sen nasıl istiyorsan hangisi aklına yatıyorsa onu yap beybi 🌸
Oznurkk Semaen doktorum biraz aykırı insan. Aşırı pinpiriklidir çok ilgili ve onun dışında gittiğim hiçbir doktor öyle ilgilenmiyor maalesef. Sadece fikrimi söylüyorum ama daha erken dedi. Tabi fikriyle beraber benim de fikirlerim değişmeye yaklaştı. En hayırlısı neyse o olur inşallah 🤲🏻
Busrabaksii Havvaa77 galiba 😂 bende öyle aman aman uzun değilim aslında 160çık bir insanim eşimde 180 yani gayet normaliz ama bakalım ne çıkacak 😂
Acremine Benımde tam 33+0 da gittim 2.100 gr. 43 cm dedi. Aama bizim erken dogum riskimiz var dogum kanalında kısalma ve 1 cm açıklık inşallah 15 20 gün daha sabrederse kızım sağlıkla gelir sizlerde dua ederseniz sevinirim hamişlern duası kabul olur🤲🏼