Sedacyln Esraaer hayır canım öyle abartıyolarki bende korka korka gittim çevremden duyduklarımdan dolayı 3-4 saniyelik bişeydi ve korkuyla kendimi aşırı sıktım doktorum işini zorlaştırdım ama anlık çok minik bi acı oluyo o kadar sakın korkma gayet rahat ol çevrenden duyduklarınada asla kulak asma onların canı baya bi kıymetli herhalde😂
Esraaer Sedacyln teşekkür ederim canım benim ay evet herşeye bişey diyorlar ya niye çatı muayenesi yaptırıyorsun doğumu tetikliyo dedi biri de 🙄dedim ben doktoruma güveniyorum yapalım dediyse bi bildiği vardır herhalde kadının 😅
Sedacyln Esraaer doğumu tetiklese herkes çatı muayenesinden sonra doğurur o zaman😂😂 saçma sapan şeyler diyolar komik canım ya
RHMYT Hlyanne hayırlı zamanda gelsin inşallah. İlk doğum sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak bizim o yüzden tarih aldik.
Kelebekim Bugün 35. Haftadayım 2 hafta sonra kontrolüm var. Sezeryan olacağım için tarih vericek doktorum. Herşeyimiz hazır çok şükür, zaten ilki de erkek olunca hepsi hazırdı 😂
Ozen1 Esraaer normalde benim canım çok tatlıdır. Şuan 35+6yız. Cuma günü kontrole diye gittim nstde sancım çıktı ve alttan muayene ettiler. Çok korkuyordum ama asla acı hissetmedim. Derin nefes alıp ver kendini çok zorlama
Embu omerim32 36+6 yım 14 şubatta 40. Haftam doluyo ama şuan bebiş makat gelişiymiş bakalım dönmezse 1 şubatta tarih alıcam herşeyi hazır minnak kızımın rabbim saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin
Morprenses omerim32 benimde 26 Şubat canım ☺️Bende ütüleri bitirdim çantayı hazırlıycam sadece gümüş kapak meme ucu kremi falan kaldı bebeğin herşeyi tamam artık. Yarın kontrolüm var 37 de doğum şekli belli olacak bakalım