omerim32 Selam kızlarr. Normalde benım dogumum 26 Şubat gorunuyor ama doktorum tam karar vermedı çatı muayenesi vs yapmadı. Bebısımın her seyı hazır. Sadece bebek arabası almadık . Sizde durumlar ne🥰
nurpella omerim32 36+4 haftalığım herşey tam bi beyefendiyi bekliyoruz artık ne zaman gelirse salı günü çatı muayenem var bakalım şu vakte kadar iyi geldim ama şu hafta itibariyle tam anlamda ağırlaştım sırt ağrısından uyuyamaz oldum
Meryemce92 omerim32 Benimde 9 şubat görünüyor normal doğum yapıcam inşallah herşeyimiz hazır. Bebek arabasını bende almadım ki acelesi yok ilk zamanlar puset kullanılıyor bu karda kıştada dışarı çıkılmaz zaten 😊
RHMYT omerim32 37+1 olduk bugün. Normalde 11 Şubat ama sezaryen tarihi aldık 2 şubata. Her şey hazır bekliyoruz.
nurpella omerim32 37. Haftamda bakmış olucak bana doktorun kendi tercihi canım bazıları doğumdan hemen önce bile baksbiliyo bazısı bakmıyo ama 37 den sonra bakılıyor geçen hafta bakıcak sandım ben hayır erken haftaya bakıcam dedi
ezgi0901 omerim32 benim de 36+5 ama doktor 38. Haftada bakacağını, sezaryene karar verirsek 39. Haftaya gün vereceğini söyledi
omerim32 nurpella anladım canım benımde o zaman bakar o zaman hadı bakalım eger sezeryan olursa dogum tarıhın de bellı olur💜
nurpella omerim32 aynen canım direk söyliceğim tarih belli zaten 02.02.2022 olucaktır ama normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorum
Mucizemannesi21 Bizde bugun 34+6 olduk çok şükür benimde 27 şubat gözüküyor dogumum 2 kez normal dogum yaptim yinede catı muaynesi yapiliyomu bizimde herseyimiz hazir cantamizida hazirladik sadece bebek banyo havlusu kaldi alinicak
omerim32 Meryemce92 senınkı yakınmıs canım Rabbım butun evlatlarımızı sag salım kucagımıza almauı nasıp etsın😍 kc haftalık oluyorsun artık sımdı
Poyrazin_annesi Benım 7 mart ama sezeryan istedıgım için şıbat sonu fln olcak herseyımız hazır cok şükür 🙏
omerim32 Poyrazin_annesi doktor ne kadar onceden gun verıyor kı acaba? Sızın baya onceden bellı olmus
Poyrazin_annesi omerim32 son adet tarıhıme gore dogum tarıhı verdı. Yanı ılk kontrolumde. Ama sezeryan olursam 2 hafta erken olabılırmiş
Hlyanne RHMYT bizimde 11 şubat Allahın izniyle normal doğum olduğu için bekliyoruz ne zaman gelmek isterse
omerim32 Poyrazin_annesi sezeryanı neden normal dogum zamanından once yapıyorlar kı hep merak etmısımdır😁
Linalinaa Benim bugün itibariyle son 30 günüm kaldım doğum şeklm henüz belli değil normal doğum olursa Şubat 21 gibi denk geliyor bakalm hayırlısı 🙏