Ebrutusekaya Bugun 37+0 olduk. Artık ne uyku kaldi ne de rahat oturup kalkabilmek. Biran önce doğurmak istiyorum 😊
Deryabelinay Ebrutusekaya 37+2 günaydın doktor kontrolüne gidiyorum bu gece sağ kasık da sancı vurdu durdu ve ishal oldum bakalım ne diyecek doktorum çok heyecanlı 🤩
Ikicocukluana Ebrutusekaya 37+4 haftaya doğum var kısmetse gerçekten ağrılar uykusuzluk çok yormaya başladı kasık ağrıları yürümekte zorlanıyorum hayırlısı ile kavuşsaydık 😇
SuY Deryabelinay aa aynı günüz 🐣🥰 bende hafta içi gideceğim her hafta gidiyoruz artık durumlar iyidir inş nasılsınız
Sertbas41 Deryabelinay 37+0 haftalığım seninle aynı şikayeti yaşıyorum dün ağrıdan öldüm doktordan çıkınca ne dediğini bana da söyler misin bende merak ediyorum ☺️
ezgiyil Annelerim bir şey sormak istiyorum. Doktorum il dışında 32. Hafta kontrole çağırdı. 32+0dan sonra mı gitmem lazım yoksa 31+1 32. Haftadan sayılıyor mu o zaman gitsem sıkıntı olur mu acaba?
SuY Zeysezer melekylmzr Ikicocukluana canım anneler dizinde kasık ağrılarınız adet öncesi sancısı gibi mi ? İlk gebeliğim olduğu için deneyimlenmedim henüz 😃 hemogramda enfeksiyon çıktı acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum kendi doktoruma henüz göstermedim sonucumu acaba idrar enfeksiyonu mu tekrarladı yine
melekylmzr Ebrutusekaya 38 olduk gece halsizlik bir uyku hali çabucak yorulma diyorum enerji sıfır doğumda da uyurum heralde😂
Zeysezer Ebrutusekaya 38+0 öğlen doktora gidicem bakalım neler olcakkk doğsun artık geberdim bitir artık hoca diye bağırasım var 🥴
Deryabelinay SuY benim kasılmalarım başladı hafifden doktorum her an hazırlıklı ol dedi ☺️ Sizde nasıl
melekylmzr SuY evet canım adet olacakmış gibi ama bunu enfeksiyonda yapıyor bende sürekli olduğundan biliyorum böyle yürümeni engelliyor filansa kas ağrısıdır
Zeysezer SuY bazen oluyo canım kasık ağrısı belden vuruyor bana hatta doğum sancısı sanıyom ama düzeni yok 😬
SuY Deryabelinay benim kasılma olup olmadığını bilmediğim sancılarım var ama kasılma mı bilmiyorum nst de çok bişey çıkmadı. Bebeğiniz döndü mi benim halen yan bakalım bu hafta dönecek mi
Husneeeeee Ebrutusekaya 39+2 deyim bekliyorum daha oğlum olacak kısmetse bı an önce doğsun istiyorum hiç rahatım yok
Ayguns Ebrutusekaya mide yanmasından bi hal oldum artık doğurmak istiyorum yatamıyorum kalkamıyorum kendimi taşıyamıyorum. 31 Ocak’ta doğumum var son 9 gün daha sabır çekiyorum 😅
Ebrutusekaya Ayguns benim daha belli değil normal mi sezaryen mi diye pazartesi kontrol var en hayırlısı ne olacaksa oyle olsun diyorum 🙏🙏
Ayguns Ebrutusekaya bende zorunlu sezaryen oluyorum canım ondan tarihim belli. Göbeğimde fıtık çıktı ıkınmam sakıncalı. O yüzden sezaryene alınıyorum. Doğumum olduğu gün fıtık ameliyatıda olacağım . Seninde bişey kalmadı yakında belli olur zaten az çok nasıl doğuracağın hayırlısı olsun hepimiz için 🙏