Elfgrcn 505050 bende öyle doğurcam uyuyayım uykumu alayım nasılsa uyuyamıcam bi daha diyorum ama yoookk😂
Glshhhh94 505050 Resmen hamileligin ilk aylarini ozledim🙈 8.ay bacak agrilari,wc kalkma,bebis hareketleri gece 1gr uyku yok artik ruh gibi gezcem herkes ayni sanirim🙄
Melekarzu Ben de gece 2 civarı uyuyup her sabah 7 de uyanıyorum ve saatlerce geri uyuyamıyorum. Sonra uyu uyan olunca da gün boyu sersem gibi oluyorum ya
Gzmlerce 505050 ayyy bu gece aynisini yasadim 26. Haftadayiz ama yok uyuyamiyorum resmen donuyorum rahat degil bebek oynuo pit pit 🤪 çis desen bi yandan gelio havada yatmak gibi hayaller kuruyorum yuzustu off miiis 😂
Eda_Esen 505050 ağrılar dan ben gece inleyerek uyanıyorum kaç defa uyanıyorum artık sayamıyorum sabah uykusu da yok erken den kalkıyorum uykum gelmiyor hamile kaldım kalalı bu ayda rahat geçti dediğim bi ay hiç olmadı her ay başka bir şey başka bi ağrı rabbim yardımcımız olsun …
bluees1207 505050 doktorum bana papatya çayı içebilirsin demişti o biraz iyi gelebilir belki 😊 ama göbüş izin vermiyorsa ona da filmin fragmanı bunlar diyelim 😘
Ferda_33 505050 beeennnn ahenüz 17 haftalık olduk ama uyuyamıyorum özellikle bi kaç gündür hiç uyuyamıyorum korkuyorum şimdiden böyleyse büyüyunce hic uyuyamam sanırım 😞😞
Lokumlar0306 505050 ben hamileliği min ilk aylarındandır uyuyamıyorum. Hatta uyuyan gebelerde çok özeniyorum 🤕 13 hafta olduk hala uykusuzluk çekiyorum. Hemde sebepsiz.