ozlmmmm Doğum yapmış arkadaşlar için konuşuyorum;ben kendim muzdarip olduğum için bebeğime düz kafa yastığı aldım ancak Doğumdan itibaren mi kullanılıyor kullanan var mıdır bilgisi olan var mı?
Yesimmm93 ozlmmmm düz kafadan kastınız bıraz uzun kafamı acaba, benim bebişte tam yuvarlak çıkmıyor ultrasonda uzun bıraZ
YazCilegi ozlmmmm Ezgi14 71 günlük kızım var ben aldım 😬 gel görki hiç kullanmadık. Benim kızım sırt üstü yatsa bile kafa hep sağa ya da sola yatık. Yımırta gibi kafası oldu. Bence alınmalı ben cektim o çekmesin 🤗
ozlmmmm Yesimmm93 yok bu doğduktan sonra fazla düz yatırmaktan oluyor bebeklerin kafaları henüz yumuşak olduğu için çok düz yatarlarsa kafalarının arkaları düzleşiyor
Elfidam Akrabamiza dogum yaptigi hastanedeki doktorlari onermis o da e bebekten almisti. Ben almadim henuz
NekwaSultan ozlmmmm Bence hemen alma 2. Oğlum oldu babadan genetik bizde kafalarının arkasi uzun o yuzden zaten düz yatamıyorlar. Seninkide belki öyle olur
PembeLia ozlmmmm Doğumdan itibaren şuan 22 günlüğüz zaten başta şekil alması önemli su gibi derler ya.😌