minigiminannesi03 Bfduam bakalim10 gün gecikme olunca test yap derim canim geç döllenme olmuş olabilir
Bfduam minigiminannesi03 Inş öyledir canım. minigiminannesi03 doğal deniyoruz, önümüzde ki ay yumurta takibi yaptirıcam inş ikinci kez, ilkimde olmadı.
Annewith Bfduam canım bir ara postlarda görüyordum seni. Rahim filmi cektircektin sanırım çektirdin mi?
Bfduam minigiminannesi03 beklemek bu yollarda çok zor canım, bolca üzüntü,, stres, belirsizlik, inş sonu iyi olacak kalbini ferah tut. Ne kadardır deniyorsun Deca göre sıkıntı neydi olmamasına?
minigiminannesi03 Bfduam ben yazın dusuk yaptim 6 yıllık evliyim bende hormon bozukluğu ve yumurtalama tembelliği var 11ci ayda başladım tedaviye
Bfduam minigiminannesi03 düşüğün içn başın sağ olsun canım, cennette bekleyen meleğin var. Hormon bozukluğu dediğin rezerv, fsh değerlerin mi? Yumurta tembelliği tam olarak ne? Az Yumurta sayısı mı, büyümemesi mi vs?
Annewith Cok sukur ben cift çizgiyi gördüm sonunda 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese versin insallah 🤲🏻 bugün kan verdim sabah cikicak sonucum dua edin kızlar tutunsun miniğim 🌸❤️
minigiminannesi03 Bfduam yumurta rezevim iyi ama yavaş çalışıyor bazen yumurtalama olmuyor ve erkeklik hormonum yüksek benim
Bfduam minigiminannesi03 yavaş çalıştığının belirtisi ne canım,nasıl anlaşılıyor? Testesteron hormonu ilaçla dengeleyebilir inş canım, çözümlüdür üzülme.